Kun kerran lisenssin korotus kisalisenssiksi tehtiin näin loppuvuodesta, niin ilmottauduttiin kotikisojen lisäksi sitten muutamaan muuhunkin kisaan että saataisiin asiasta suurin hyöty irti. Ja kisakokemuksen kerryttäminen on kyllä tehnyt hyvää molemmille.

23.10. Ensimmäisella radalla meno oli vähän ihmettelyä uudessa paikassa. Ei tuo ole muualla kuin yhdessä sisähallissa treenannut niin vähän kummastutti erilaiset esteetkin. Pari rimaa tuli alas ja kepeillä sössein, joten tehtiinkin sitten ihan kunnolla jokainen kontakti ilman kauheaa kiirettä niin saatiin vielä lisäksi 0,76 aikavirhettä.

Ennen hyppyrataa käytiin harkkaesteillä ottamassa pariin kertaa kepit ja nyt tuntui menokin olevan jo aika kohdillaan. Radalla sitten mentiin eikä meinattu kun Duu oli päässy jyvälle hommasta. Saatiinkin aikaiseksi todella sujuva rata, mutta yksi rima siellä radan keskellä kuitenkin tipahti. Mutta vitonen reilulla ihanneajan alituksella oli kyllä meille hyvä saavutus tässä vaiheessa.

 

6.11. Lähdettiin uudestaan käymään hyväksi havaitussa hallissa tällä kertaa kolmella radalla. Ekat radat tuntuivat rataantutustumisessa helpoilta eikä mitään yllätyksiä käynyt rataa suorittaessakaan, toisen tuomarin hyppäri taas oli sellainen että meille haastavia kohtia oli ympäri rataa ja samalta se vaikutti myös muille. Kaikilta radoilta kerättiin kymppi ihanneajat alittaen, hyppärin kympillä oltiin jopa sijalla 13. n. 60 koiran joukosta, se kertoneet jotain tulostasosta. Olisikohan Dumlella ollut pieni sekaannus että tässäkin lajissa tähdättäisiin niihin kymppeihin eikä suinkaan nolliin? ;D
                    Nyt näin toisella kerralla tuolla kisapaikalla ollessa huomasi kyllä heti asenne-eron jo halliin tultaessa. Dumlella ei ollut kyllä epäilystäkään siitä mitä sinne oltiin tultu tekemään ja taisi vauhtiakin olla radalla huimasti enemmän kuin edelliskerralla. Vaikka jo viimeksi sanoin että se oli vauhdikkaampi kuin treeneissä, vaikkei se ikinä mitään hidas olekaan. Se jopa pariin otteeseen haukahti radalla, mitä ei ole ikinä tehnyt. Sitä taisi hiukan ottaa aivoon kun ohjaaja sössii ohjaamisessa ja käski ryhdistäytyä. Mutta tosiaan aika kova kisa-asenne sieltä kuoriutuu, kyllä se tosiaan aikoinaan tokokisoissakin veti paremmalla otteella kuin treenitilanteissa. Sillä taitaa olla suurempi kilpailuvietti kuin omistajallaan...


(c)Linda Wikman, meidän kotihallilla kuvattu