835704.jpg835703.jpg
Dumle pääsi aluksi Pauliinan kanssa lapsi&koira kisaan. Dumle esiintyi oikein mallikelpoisesti ja pari selviytyikin 2. sijalle. Dumle luo tätä junnukoira-uraansa jo nyt. ;)

Pennuissa Dumle jatkoi hienoa esiintymistään ja sain olla jälleen oikein ylpeä pikku showkoirastani. Tuomari oli aivan häkeltynyt kun tulimme parinamme olleen Peppi-berninpaimenkoiran kanssa hienosti kaaressa juosten tuomarin eteen (muut kun tulivat lähinnä koiriaan kiskoen ;D) ja totesi myös että tässä tulikin nyt oikein kova pari arvosteltavaksi. Me sitten saimme sen punaisennauhan ja pian menimmekin kamppailemaan sijoituksista punaistenkehään. Dumlen säteilevä esiintyminen riitti tänään "vain" punaisten isojen pentujen 3. sijaan vanhempien pentujen viedessä korkeammat sijat. Saatiin palkinnoksi ruusuke, kasa luita, vinkulelu ja näytepussi.

835697.jpg835698.jpg835701.jpg

Mätsärin jälkeen mentiin vielä kyläilemään Susannan luo ja Dumle pääsi ekaa kertaa matkustamaan asuntoautossakin. Mutta ei poika mitään erikoista siinä huomannut, aivan kuin olisi jokapäivä sellaisella reissannut. Pepin kanssa Dumle riehui taas koko ajan ja tulikin jälleen melko mustaksi, Peppi taitaa käydä aina Dudua kukkapenkkeihin törkkimässä. ;D

Viime viikolla meillä oli pari tuntia hoidossa dogsitter toiminnan kautta 12-viikkoinen kultsupentu Iines. Dumle leikki pari tuntia aivan innoissaan rotukaveri Iineksen kanssa ja olikin koko loppu päivän aivan väsynyt. :)