379923.jpg

Lauantaina Susanna, Bella ja Peppi tulivat meille käymään meillä. Bella ihastui heti kaniini Aksuun ja olisi koko ajan halunnut mennä sen luo yläkertaan. Peppiä ei Aksu oikein kiinnostanut, Daco ja Dacon lelut olivat paljon mielenkiintoisempia. Leluja kanneltiinkin ympäriinsä ja Peppi sai sellaisetkin lelut vinkumaan joissa en ollut edes tiennyt olevan vinkua. :D
         Ulkona oli hieno ilma ja tietenkin se hyödynnettiin. Daco pääsi tutustuttamaan nämä "citykoirat" hieman isompiin lenkkikavereihinsa, viereisen tallin hevosiin. Aitauksissa olevien hevosten lisäksi meitä tuli vastaan myös monta hevosta, jopa kaksi rekeä vetävää hevosta jotka olivatkin kaikille kolmelle koiralle hieman kummastuttava juttu. Koirat pääsivät myös isolle pellolle juoksentelemaan ja me ihmisetkin saatiin hieman kuntoilua kun siellä lumihangessa tarvottiin.

 040207_blogikuva1.jpg

Sunnuntaina lähdettiin vuorostaan Ulvilaan. Tämäkin taas päätettiin sillai 15 min ennen lähtöä. Heti kun päästiin perille, niin lähdettiin Susannan ja Pepin kanssa hakemaan Riikan luota Wilma (Greenhill's Feather Fan), Windy (Greenhill's Stardust) ja Riikalla hoidossa ollut kasvatti Veeti (Cleating Pond's David Beckham) mukaan lenkille. Keräsimme mukavasti taas ihmisten katseita kun kaksistaan menimme viiden suht ison koiran kanssa pitkin katuja.
         Menimme yhdelle pellolle kauas teistä pitämään koiria vapaana. Hienosti kaikki viisi pysyivät lähellämme ja itse saimme keskittyä rauhassa kuvaamiseen. Kuvia tulikin otettua pari muistikortillista (n.800) Vuorotellen juostiin koirien kanssa että pysyttiin lämpiminä ja saatiin kunnon liikekuvia koirista. Kaikki koirat tulivat loistavasti toimeen keskenään eikä tullut mitään rähinöitä. Kaikki leikkivät toistensa kanssa joko vuorotellen tai kaikki isossa porukassa ja vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti koko ajan. Aikaa pellolla vierähti yhtäkkiä pari tuntia, vaikka väsymystä ei koirista huomannut. Koirilla taisi olla niin hauskaa ettei kukaan huomannut väsymystään.
          Pellolta pois kävellessä koirat olivat kuitenki jo paljon rauhallisempia kuin menomatkalla ja Riikalle saatiinkin palauttaa kolme väsynyttä, mutta varmasti onnellista koiraa. ;] Me poikkesimme vielä hetkeksi Susannan luo lataamaan mm. kuvat koneelle, kunnes olikin sitten aika lähteä kotiin. Meillä kun oli sitten puoli kuudelta agility johon juuri ja juuri ehdittiin ajoissa.

Agilityssa ei Dacossa kyllä ollenkaan mitään väsymystä huomannut. Samalla innolla ja energialla painettiin radalla kuin yleensä ja hienosti se taas sujuikin. Kirjoittelen ehkä myöhemmin vielä lisää.


Kiitos Susannalle ja kaikille karvakuonoille hauskasta ja vauhdikkaasta viikonlopusta! Pitää ottaa joskus uusiksi, ties millä kokoonpanolla sitten seuraavaksi. ;]