Joulukuussa pyörähdimme viimeiset kerrat pentuluokassa mukavien tulosten kera. 5.12. Käytiin toistamiseen Helsingissä kaapelitehtaalla liukastelemassa. Siellä Marja Kosonen laittoi Deron luokkansa voittajaksi ja heti seuraavana oli Saku-veli KP:n kera, lopulta Dero oli vielä VSP-pentu.

Itsenäisyyspäivänä kävimme vain nopeasti pyörähtämässä kylmässä Tampereen ryhmiksessä, edellisvuosista oppineena olin päättänyt käydä vain Deron kanssa viimeistä kertaa pentuluokassa ja pikapikaa lähteä takaisin kotiin. Pennuilla oli tuomarimuutoksen takia Matti Luoso ja pentuja oli taas lukuisa määrä kuten muillakin kerroilla. Hienosti se vikakin kerta sujui ja ROP-pentu tulokseen oli hyvä lopettaa. Yksin ei tosiaan kertaakaan kisailtu, vaan suunnilleen sellainen 20 kultaista oli joka kerta. Deron saldona pentuluokista hienosti 6 x ROP-pentu ja VSP-pentu. Lisäksi ryhmäsijoituksina 2 x RYP-1 sekä RYP-3.

Vuoden päätöksenä tietenkin perinteisesti Helsingin messukeskuksessa pidetyt Voittaja- ja PMV-näyttelyt. Omia koiria ei ollut ilmoitettuna, mutta tuli sitä kuitenkin kehässäkin pyörähdeltyä ihan ryhmäkehää myöten.