Lähdettiin ajelemaan (piti sitä uutta autoa heti testata) Dacon ja Dumlen kanssa tokotreeniemme jälkeen, ensin hakemassa takkini jonka unohdin Ainon ja muiden autoon näyttelyreissulla. Dumle nautti saamastaan huomiosta ja kaikkien sylissä olosta.

Sitten keksimme että ajellaan vielä Ulvilaan poikkeamaan Halmeilla bernineitien luona. Pian Bella tajusi että Dumle on pikkuinen koiranpentu eikä sitä sen jälkeen sitten näkynytkään, Bella kun ei oikein noista pennuista tykkää. ;D Peppi oli kuitenkin aivan haltioissaan tästä uudesta pienestä kaverista. Aluksi Dumle alistui Pepille ja väisteli sen liikkeitä, näytti että on vain ihan pieni pentu eikä tee mitään pahaa, mutta pian alkoikin vauhdikkaat leikit.  Peppi osasikin hienosti leikkiä pikkuisen kanssa, narua kiskoessa pysyi paikallaan välillä vähän ravistellen, kun Dumle toisessa päässä tosissaan kiskoi ja ärisi koko voimallaan. :D Hienosti myös painit kaverusten välillä onnistui ja Dumlella oli todella kivaa ja sai hepuleita vähän väliä. Dacolla oli vähän välillä suojelevan isoveljen vikaa kun Pepin ja Dumlen leikit oli hurjimmillaan, pöhisi ja kitisi vieressäni mutta pysyi kuitenkin reunassa nuorempien leikeistä.

Susannan Pörrö-marsunkin Dumle näki, vähän vaan tuo riistavietti iski pikkuiseen ja Pörröä olisi Dumin mielestä ollut erittäin kiva kantaa. ;DD