Ajeltiin Tampereelle pienten mutkien kautta Susannan, Pauliinan, Wilma-kultsun sekä Elli-tollerin kanssa. Kultsuissa tiukan linjan takia vain Wilma niitti menestystä ollen VSP. Nuorempien ikäsarjassa junior handlerissa Pauliina ei tällä kertaa Ellin kanssa sijoittunut pienten mokien takia.

886664.jpg886665.jpg

Minä kisasin tänään ensimmäistä kertaa aivan mahtavan am.cockerin, Fin&Est MVA BaltW-06 Luxurious Lead The Way "Robbien", kanssa. Näyttelypaikalla myös ensimmäistä kertaa esitin ko. koiraa joten kisa oli oikeastaan vain testaus toimiiko yhteistyömme näin pikaisesti kun itsellänikään ei paljoa kokemusta vielä jenkkien esittämisestä ole.

886667.jpg886668.jpg

Tänään tuomari Susanna Neva piti todella monipuolisen kilpailun ja saatiinkin tehdä paljon kaikenlaista. Pöydällä käytiin useaan otteeseen, tuomaria sai väistellä vähän väliä sekä liikkeitä tehtiin vaikka minkälaista. Robbien kanssa tehtiin kisassa ympyröiden lisäksi kolmio, edestakaisin, pareittain edestakaisin, T ja 8. Robbie esiintyi aivan ihanasti ja tämän jatkuvasti häntäänsä heiluttavan pojan kanssa todellakin nautti kehässä olosta, siitä minun kamalasta yskästä ja nuhasta huolimatta. :)

886662.jpg886663.jpg

Pääsimme jatkoon ja lopulta päädyimme neljän (viidettä ei sijoitettu...) parhaan joukkoon. Vaihtokoirankin sain pariin otteeseen, ensiksi neljän parhaan joukossa sain kokeilla ekaa kertaa kääpiöpinserin esittämistä. Veeti oli oikein mukava esitettävä ja ilmeisesti tuomari piti näkemästään ja sijoituimmekin vanhempien 1.! Päivän parhaassa sain vaihdossa sk.kettuterrieri Hugon (joka oli minulle myöskin uusi rotu) joka tarjosi rutkasti haastetta esitettävänä, tuomari kuitenkin jälleen oli tyytyväinen ja olimme lopulta päivän parhaita! Näiden kahden vaihtokoirankin kanssa tuli tehtyä kolmiota ja L:llää muiden kiemuroiden lisäksi joten hyvin palkitsevaa oli voittaa koko haastava kisa. Palkinnoksi saimme kaksi pokaalia ja ruusuketta, ruokasäkin, keksipaketin, karkkipussi ja suuren nallen.

Tuomarin palaute oli myös mukavaa kuultavaa, mm. mukavan rauhallista ja eleetöntä oli tuomarin mielestä työskentelyni niin oman kuin vaihtokoirienkin kanssa. Ja oli täysin hämmästynyt että ensimmäistä kertaa tämän koiran kanssa kisasin.
       Kisan jälkeen käytiin vielä Tampereen keskustassa kauppoja kiertämässä joten kotona oltiin vasta myöhään illalla jossa molemmat D:t odottivatkin jo malttamattomina mammaa kotiin. :)

 886661.jpg886660.jpg

Suuren suuret kiitokset vielä Robbien omistajalle Camillalle että toi hurmuripojan minulle junnukisaan. Sekä Merjalle jonka ansiosta pääsin pojan kanssa kisaamaan! Sekä kiitos kaikille muillekkin neuvoista, kannustuksesta ja onnitteluista. Muutenkin seura oli jälleen sitä parasta laatua.

Tämä vuosi on ollut kyllä junnukisojen osalta aivan uskomaton....