Olin ensin talkooväkenä ja otin myös vastaan ilmottautumiset Ainon kanssa. Sitten pääsin keskittymään itse kehiin ja esittämiseen. Ensiksi kävin auttamassa Niinaa isojen pentujen kehässä ja menin hänen toisen valkoisen paimenkoiransa Vallun kanssa kehään silloin kun kaikki pennut menivät yhtäaikaa. Emme edes treenannut etukäteen vaan suoraa kehään menimme kun hihnan vain käteen sain. Vaikka Vallu onkin kovasti omistajansa perään niin selviydyimme hyvin, vain pari kertaa Vallu oli vähän erimieltä jalkojen siirtelystä mutta siihen se jäikin. Hauskaa vaihtelua oli tälläistä rotua esittää kun näitä kultsuja ja sprinkkuja on tässä enemmän nyt lähiaikoina tullut esitettyä. :D

568575.jpg 568578.jpg 568577.jpg

Dacon kanssa menimme isoihin koiriin ja pariksemme saimme pk collien. Pari oli tuomarin mielestä tasaväkinen mutta liikkeiden perusteella me sitten saimme sen punaisennauhan. Punaistenkehässä pääsimme jatkoon ja sitten pariliikkeiden ym. jälkeen sijoituimme hienosti 2.! :) Palkinnoksi saatiin ruokasäkki, ruusuke ja pokaali.

Siinä samalla kun purimme mätsäriä ja siivoilimme paikkoja niin kokeilin esittää kahta novascotiannoutajaa, Elliä ja Ellaa. Ihania tyttösiä molemmat joiden kanssa sujui oikein kivasti vaikka ekaa kertaa tolleria esitin. :) Ellin (KANS*&FIN&LTU MVA EUV-06 LTUV-07 TK2 Arcticfox's Diana) kanssa varmaan vuoden aikana kisaan junior handlerissakin.