753130.jpg 753132.jpg753137.jpg

Eka näyttelymatka Susannan ollessa kuskina suuntautui Orivedelle. Matka sujui hyvin ja selvittiin perille ajoissa. Junnukoirani oli täysi kysymysmerkki ennen vanhempien alkua sillä alkuperäiselle koiralla oli alkanut juoksu ja katsoin parhaaksi jättää sen ottamatta mukaan. Susannan pikkusisko Pauliina kisasi nuoremmissa Ninja-aussien kanssa ja aika extempore nappasin myös Ninjan vanhempiin kisaamaan kanssani, vaikka en ole kuin kerran pikaisesti Ninjaa kokeillut ennen näyttelyä esittää. Ninjalle ei pahemmin olla mitään näyttelyjuttuja opetettu, mutta hienosti kuitenkin jaksoi seistä paikallaan ja ikääkin on vasta 1 vuosi. Ninja antoi kyllä täysillä haastetta peliin ja ellen pysynyt jatkuvasti tarkkana niin aloitti hiljaisen kitisemisen omistajansa Millan perään.

753128.jpg753135.jpg

Yksittäisarvostelussa tuomari Laura Cox kierteli hieman hankalasti ja oli aika taiteilua välillä saada pysyttyä pois tuomarin ja koiran välistä kun Ninja ei sellaiseen ole ollenkaan edes tottunut. Piti näyttää koiran hampaat ja tehdä kolmio & edestakaisin ja lopuksi sitten ympäri jonon perään. Välillä Ninja vähän temppuilu liikkeissä ja etsi katseellaan Millaa, mutta muuten sujui hyvin. Olikin kyllä todella suuri yllätys kun tuomari osoitti meidät 1. sijalle! Eka kisa Ninjan kanssa ja heti otettiin se kirkkain sijoitus. :D Harmi vaan että päivän paras kisa pidettiinkin vasta isossa kehässä parin-kolmen tunnin päästä, meidän kun piti lähteä sillä samalla sekunnilla kun kehästä päästäisiin, koska minun piti ehtiä leirille ajoissa... no lähdettiin sitten syömään välissä ja palattiin ennen ryhmäkehien alkua.

Sateen takia ryhmäkehä oltiin siirretty sisälle ahtaisiin tunnelmiin, kun meidän aika oli astua kehään ja ihmiset alkoivat taputtamaan niin Ninja vetäisi kenguruvaihteen päälle. :D Mentiin edestakaisin ja ympäri ja pian tuomari sitten päätti sijoitukset. Me voitimme Ninjan kanssa myös päivän paras kilpailun! Palkinnoksi saimme kaksi pokaalia, kaksi ruokasäkkiä, suuren kasan luita ja jättimäisen pehmonallen.

Kiitos kaikille mukavasta näyttelypäivästä joka sitten venahtikin vähän pidemmäksi ja Millalle myös kiitokset Ninjan lainaamisesta.


753125.jpg753127.jpg753126.jpg