Lähdettiin jo perjantaina junalla Susannan & Pepin kanssa kohti Vaasaa. Molemmat junan vaihdot sujuivat sujuvasti vaikka ensi kertaa näinkin pitkälle junalla mentiin ja ekaa kertaa jouduttiin junaa vaihtamaan. ;D Perillä Vaasassa löysimme Sokos Hotel Vaakunaan helposti ja saimme pitää pienen lepotauon. Perjantaina ehdimme hyvin Susannan kanssa vähän shoppailla ja ihan mukavasti saatiin sitä rahaa heti kulutettua. Vaasaa tuli Pepin kanssa kierrettyä ristiin rastiin ja törmäsimme samalla mitä erikoisempiin ihmisiin. Lauantaina kuljettiin taksilla Botnia-hallille ja takaisin. Etenkin takaisin tullessa oli mitä koiraystävällisin taksikuski ja juttua riitti koirista! Sunnuntaina Riikka tuli hakemaan meidät hotellilta ja mahduimme juuri ja juuri autoon. Mitä nyt olin vähän jalat solmussa takapenkillä...

-----

Junior Handlerissa kisasin molempina päivinä Pepin kanssa. Lauantaina tuomarina oli Marja Talvitie ja toisena päivänä Anne-Mari Haugsten. Kisat olivat aika "pikakisoja" sillä kehät olivat myöhässä ja ryhmäkehien piti alkaa. Emme päässeet kumpanakaan päivänä jatkoon, mutta suoritukset osuivat nappiin ja yhteistyö pelasi! Mikäs sen parempaa. :)

Sunnuntaina olin apuna kultsukehällä ja tuli taas treenailtua koirien esittämistä. Ihan kehään asti pääsin kasvattajaluokkaan esittämään Greenhill's Master Merlin "Mersua". Myös Peppi oli sunnuntaina rotukehässä ja sai tiukan linjan pitäneeltä tuomarilta EH:n ja voitti junioriluokan!

Takaisin ajeltiin jo vähän tilavemmin Riikan autossa kun häkit laitettiin tulemaan kotiin Sorvalan Marin kyydissä (kennel Karvakatastrooffin).

Kiitos Susannalle erittäin hauskasta (mitä nyt varashälyttimiäkin saatiin päälle) seurasta ja Pepin lainaamisesta kisakaveriksi!

  521452.jpg521453.jpg