Hyvinkään pentunäyttely

Molemmat pojat pääsivät nyt mukaan näyttelyyn, sillä Daco pääsi toimimaan junnuissa kisakaverina ja Dumle sai rauhassa keskittyä pentuluokkaansa. Olimme näyttelypaikassa yhdeksän aikoihin, ja onneksi olimme, sillä tuomari pitikin vähän nopeampaa tahtia kuin yleensä ja olimmekin nopeasti vuorossa vaikka aluksi ajattelin että vasta yhdentoista jälkeen olisi meidän vuoro...
         Tuomarina kultaisilla oli Roberto Schill Romaniasta. Dumlella oli taas vauhti päällä kehässä ja välillä jalat vähän lipsuivatkin kun mattoja ei paljoa oltu liukaalle lattialle levitetty. Arvostelun tuomari hoiti lennokkaasti liikkeessä ja ehkä juuri ja juuri olin Dumlen aseteltua saanut kun jo seuraava oli vuorossa. Ihan piristävää toisaalta olla tälläisessäkin kehässä välillä kun Dumlen olemus ei vauhdista huonone, innoissaan vaan oli ja häntä vispasi miljoonaa. Dumle näytti jälleen kerran, jo neljännen kerran peräkkäin, kuinka herkullinen pakkaus on ja oli ROP-pentu.

947794.jpg947791.jpg

Junior handlerin ja ryhmäkehien alkamista saimme odotella muutaman tunnin ja kävimmekin odotellessa syömässä ja kävelemässä. Näyttelypaikalle palasimme hyvissä ajoin ja kävinkin ostamassa pojille pari uutta lelua ja hihnan. Junnut alkoivat ajallaan, kylläkin eri kehässä. Yksittäisarvostelussa piti tehdä kolmio sekä T:n ja näyttää koiran hampaat. Tuomari myös liikkui paljon liikkeitä tehtäessä ja koko ajan saikin olla tarkkana kummalle puolelle koiran vaihtaa ja minne mennä koiraa seisottamaan. Daco oli alku kehän aika flegmaattisena, selvästi kiukutteli siitä kun Dumle oli päässy ensin kehään. ;] Mutta onneksi kiukuttelukohtaus meni pian ohi ja sitten oltiinkin extra energisiä. :D Heiluttikin häntäänsä iloisesti koko ajan seistessään. Porukka tippui vähitellen ja lopulta päädyimme 2. sijalle. ((:

947788.jpg

Ryhmäkehissä Dumle oli edelleen aivan täpinöissään, saatiinkin paljon huvittuneita ilmeitä aikaiseksi kun poika veti ties minkälaista showta aikaansa kuluttaessa kokoomakehässä ja selvästi treenatessa itseään ryhmäkehää varten. ;D Ryhmäkehään juostiinkin vauhdilla ja juoksemista ei paljoa haitannut liukastelut. Duudu valittiin jatkoon (edelleen tuomarin ripeällä tahdilla mentiin tässäkin osuudessa ;]) ja pian sitten sijoittaminen alkoikin. Dumle oli tällä kertaa hienosti RYP-3!!

947784.jpg

Kotiin saattiin kantaa vaikka minkälaista palkintoa: kolme suurta pokaalia, neljä ruusuketta, iso kasa possunkorvia ja luita, muki, ruokakuppi, koiranmakkaraa... ja meidän onneksemme emme saaneet yhtäkään ruokasäkkiä, nuo monen monet edellisetkin vievät kokonaisen huoneen tilaa. ;D

Eipä olisi voinut hienompi syyskuu olla näyttelyiden osalta. :) <3

-------------------------------------------------------------------------------------

Porin hyväntekeväisyys match show

Sunnuntaina käytiin mätsärissä taas pyörähtämässä. Tällä kertaa mukana oli Dumlen lisäksi Peppi-berninpaimenkoira, Nemo-bracco italiano, Ella-labradorinnoutaja ja Samu-kiinanharjakoira. Luokkina oli pelkästään isot ja pienet, joten vähän piti välillä kiirettä saada koiria kehiin ajallaan. Aluksi Pauliina kisasi Ellan kanssa lapsi&koira kisassa ja he olivat hienosti 3. Dumle ja Peppi olivat pari ja erittäin tasaväkinen sellainen. Tuomari kehui kovasti molempien koirien luonteita, vahvaa rakennetta ja esiintymistä. Monta kertaa jäi vain ihailemaan näitä upeita koiria. ;D Dumle kuitenki sai punaisennauhan. Nemo sai myöskin punaisen ja Samu sinisen. Lopulta kaikki muut jäivät sijoittumatta (vaikka lähellä olikin) paitsi Peppi, neiti oli Susannan kanssa hienosti sinisten 1. ja BIS-3. :)

947800.jpg947798.jpg