Lauantaina isäni lähti kuskiksi ja otimme kyytiin myös ystäväni Susannan. Ennen  näyttelypaikalle menoa kävimme hakemassa myös ystäväni  Jennan ja hänen koiransa Mocan Naantalista. Näyttelyssä seurasimme aluksi hetken kultsukehää ja moikattiin tuttuja. Sitten olikin aika siirtyä seuraamaan nuorempien junnukisaa ja odottelemaan vanhempien alkamista...


Vanhemmat jaettiin kolmeen ryhmään ja me olimme siinä viimeisessä joten saatiin odotella. Kehää odotellessa Mocca meni ihan ok kanssani, eikä kisaa varten ollutkaan mitään odotuksia.
         Omassa ryhmässämme olimme ensimmäisiä, joka teki kisaan lisää jännitystä. Mocca toi jälleen mukaan haastetta oikein kunnolla ja välillä sain tehdä todellakin kaikkeni jotta tyttö seisoi kauniisti. Mocca kuitenkin ravasi koko kisan ajan aivan mahtavasti ja tyylillä. ;]
          Yksityisarvostelussa teimme kolmion ja edestakaisin, ne sujuivat hyvin. Mocca myös seisoi nätisti ja antoi kiltisti tuomarin tutkia itsensä. Kun kaikki ryhmämme handlerit oltiin arvosteltu niin tuomari otti ryhmästä viisi jatkoon. Suureksi iloksemme kuuluimme siihen joukkoon! Olimme siis 15 parhaan joukossa! Heti jatkoonpääsyn jälkeen kaikki muista ryhmistä jatkoon päässeet tulivat kehään ja menimme kokojärjestykseen. Siinä sitten taas juostiin ympäri yhdessä ja seisottiin. Menimme myös yksitellen edestakaisin joka sujui meiltä hyvin. Tästä ryhmästä tuomari Jenna Leino otti lopuksi viisi parasta jatkoon. Ja jälleen olimme mukana tässä joukossa!! 
          Viisi parasta tekivät vielä L kuvion joka ei meiltä sujunut enään niin hyvin. Mocalle oli iskenyt vielä suurempi ikävä ja kaikki tummahiuksiset kehänlaidalla olijat kävivät Jennasta. :D Mutta paremmin se L nyt saatiin tehtyä kuin viime kerralla Raision kisassa. Joten ei ollut yllätys että "jäimme" viidennelle sijalle tässä kovatasoisessa 49 handlerin kisassa!

Suuren suuret kiitokset Jennalle että sain taas lainata Moccaa kisakaverikseni. Tyttö on täyttä kultaa. ;) Ihana päästä kisaamaan rakkailla koirilla ja vielä niittää menestystäkin näin mukavasti. Ja kun kultsuilla kisaavatkin sijoittuvat niin harvoin...

Junnukisan jälkeen menimme seuraamaan vielä lopun kultsukehästä ja saimmekin nähdä Riikan koiran Wilman (Greenhill's Feather Fan) nappaavan narttujen voiton ollen ROP! Wilma toisti viimevuotisen! :D Joten pakko meidän oli jäädä seuraamaan vielä ryhmäkehätkin ja siirtää kotiinlähtöä. Ryhmäkehissä ei kuitenkaan Wilmalle menestystä tullut mutta BIS1-veteraani oli kultainennoutaja, Joystep's Ideal Jazz "Sissi"!

Ryhmäkehien loppumisen jälkeen lähdimme kotimatkalle ja poikkesimme taas perinteisesti Heseen syömään. Itse en kuitenkaan mennyt kotiin yöksi vaan jäin Susannan luo Ulvilaan yökylään.

270107_moccablogiin1.jpg280107_peppiblogiin1.jpg
Vas. kuva ©Mia Lehtinen ja oik. kuva ©Susanna Halme

Sunnuntai aamuna Peppi toimi herätyskellonani kun en muihin herätyksiin reakoinut. Lähdimme kohti Turkua asuntoautolla joten matka tuntui paljon lyhyemmältä ja rentouttavalta. :D

Aluksi Peppi kävi pyörähtämässä pentuluokassa saaden upean arvostelun ja voittaen narttupennut. Kp vain jäi harmillisesti saamatta ja ROP-pennun tittelin nappasi Pepin veli Waldo.

Tänään junnukisa pidettiin isossakehässä jonne pääsimme juoksemaan yksitellen musiikkien soidessa! Sitä ennen saimme kyllä odotella pitkän pitkän aikaa kun vanhempia junnuja oli yhteensä 58.

Kun viimeinkin vuoromme tuli niin Peppi oli jo aivan puhki. Mutta musiikkien soidessa se innostui selvästi ja juoksi aivan mahtavasti kehään. Sen jälkeen myös seisoi nätisti, mutta kun jouduimme kehässä odottelemaan pitkän aikaa yksityisarvosteluun pääsyä niin Peppi meinasi menettää hermonsa täysin. Mutta ihan ymmärrettävää se oli sillä ei 8kk ikäiseltä rotukehässä käyneeltä pennulta voi odottaa enempää. Etenkään kun oli ensimmäistä kertaa kehässä (tai oikeastaan missään) ilman omistajaansa ja ikävä olikin välillä kova.
      Yksityisarvostelussa Peppi säikähti tuomaria ja koko kisan ajan seurasi tuomaria epäluuloisesti. Yksittäisarvostelussa teimme kolmion ja edestakaisin ja siinä välillä seisotimme koiran vapaasti. Ihan ok se sujui siihen nähden että Susanna oli aivan siinä vieressä katsomossa ja Peppi olisi niin mielellään mennyt sinne mammansa luo. :D Jatkoon pääsyä ei tullut ja kisamme jäikin siihen.

Kiitos Susannalle Pepin lainaamisesta!  Kisaamassa tänään oli myös Mocca erään toisen handlerin kanssa, heillekkään ei sen kummempaa menestystä.

------

Kiitos kaikille kavereilleni kivasta viikonlopusta! :) Niin ja etenkin Riikan turistikierroksesta. ;D Hauskaa oli ja innolla odotan seuraavia näyttelyitä!