060107_kehakuva1.jpg

Kuvassa koiria isosta kehästä. Vas. minä & Daco ja Milla & Taika

Lähdettiin nyt sittenkin Dacon kanssa mätsäilemään vaikka ekaksi ajattelin mennä vain katsomaan. Tuo parkkihalli kun ei ole mikään ihanin paikka mätsäröidä, mutta mentiimpä nyt kuitenkin.

Heti klo 12 oltiin paikalla ja ilmottautumispisteelle saatiin kävellä ihan suoraa jonottamatta. Susanna tyttöjensä kanssa tulikin pian paikalle ja saatiin häkit kasattua kehien läheisyyteen (kiitos Riikka toisen häkin lainaamisesta!). Myös Milla oli jo tuolloin paikalla Taika-suomenlapinkoiran ja Ninja-australianpaimenkoiran kanssa. Hetken kuluttua myös Aino saapui Vennyn kanssa ja saatiin komea kolmen häkin +lentoboxin rivistö kasaan sinne seisoskelevien ihmisten&koirien keskelle. ;D

Ensiksi oli lapsi&koira kisa jossa Susannan pikkusisko sijoittui 4. suuresta osanottajamäärästä. Sitten isoihin pentuihin menivät Peppi, Venny ja Ninja. Kaikki kolme ovat suunnilleen samaa ikää ja hienosti kaikki esiintyivät. Venny sijoittui sinisten 1. ja Ninja sinisten 3.

Isoissa koirissa edustivat Daco, Bella ja Taika. Bella ei valitettavasti sijoittunut mutta pääsi jatkoon sinisissä. Taika oli punaisten 4.

Daco esiintyi taas tasaisen varmasti omalla tyylillään, mitä nyt alkoi väsymys näkyä loppua kohden. Eipä ihmekkään kun monta tuntia oli jo pitänyt odotella vuoroaan. Liikkeissä sain juosta melkein täysillä kun oli niin paljon pojalla intoa liikkua. Ei vauhtia ainakaan puuttunut. Suurimmaksi osaksi seisotin vapaasti ja nätisti poika seisoi, häntäkin heilui jatkuvasti ja asetteli itsensä hyvin. Saimme punaisen ja pääsimme lopulta 8. parhaan joukkoon n. 50 koirasta. Erittäin tyytyväinen siis olen kun vielä kunnon suorituskin kehässä tehtiin, uskaltaa vähän paremmalla mielellä lähteä Dacon kanssa viikon päästä junnukisaan.

Oltiin aivan loppuun asti sillä pakko sitä oli Vennyn BIS-kehä jäädä seuraamaan. Neiti olikin lopulta BIS-6. Joten oltiin mätsärissä aivan alusta loppuun asti ja aikaa meni yli 4 tuntia.

Kiitokset erittäin mukavasta seurasta erityisesti Susannalle, Ainolle ja Millalle!! Hauskaa oli. Tämä mätsäri oli kyllä mukava vuoden aloitus kisojen parissa. ;]