Tällä kertaa näyttely oli lähellä ja kehä myöhään, joten varmaan ensimmäinen näyttelyaamu jolloin ei tarvinnut herätä aikaisin. Mukana meitä oli minun ja Dumlen lisäksi Riikka, Susanna sekä Veeti (Clearing Pond's David Beckham) ja pikkuinen turisti Wenla (Joystep's Unique Design). Oodi (Greenhill's Love Song) tuli omistajiensa kanssa näyttelypaikalle. Tällä kertaa osattiin suoraan (tuurilla) perille vaikka navigaattori oli taas vähän pihalla näyttelypaikasta. Häkitkin saatiin kehän lähelle ja aikaa oli valtavasti ennen kultsujen alkamista, joten ehdittiin kiertelemään hieman ahtaassa urheiluhallissa tuttuja moikkailemassa ja koiria kuvailemassa.
            Dumle sai mukavan arvostelun kera ERIn tuomari Riitta-Liisa Lehtoselta ja sijoittui junioriluokassa toiseksi jo BIS-voittajaksi ehtineen uroksen viedessä kirkkaimman sijan.

"Eritt. hyvä tyyppi ja koko. Hyvä pää. Erinomainen pigmentti. Vahva luusto. Ikäisekseen hyvin kehittynyt runko. Hyvin kulmautuneet takaraajat. Suora ja lyhyt olkavarsi. Leveä reisi, matala kinner. Hyvin urosmainen. Hyvä karva. Esitetään hyvin." JUN ERI2

1271594.jpg1271596.jpg

Veeti oli nuo eri1 pu2 sert ja Oodi käy eri1 pn1 sert vsp! Joten molemmat sertit saatiin meidän porukkaan. Jäätiin seuraamaan vielä ryhmäkehätkin ja kannustamaan tuttuja, ja ennen niitä meillä olikin aikaa kuvailla lisää koiria ja saatiinkin monesta koirasta hienoja seisotuskuvia silkalla taidolla. ;D Kiitos taas kaikille!