Kuvista suuret kiitokset Ninni Lampénille!

855936.jpg 855959.jpg
vas. Minä ja Daco sekä kaverini Elina ja Pate.

Tervakoskelle lähdin Riikan kanssa ja tällä kertaa oli Dacon lisäksi mukana vain Wilma-täti. Matka sujui hyvin ja perille saavuttiin ennempää kuin oli suunniteltu. Daco vain meni Wilman juoksuhajuista hieman päästään pyörälle mutta täti piti pojan kyllä tiukassa kurissa.

855931.jpg
Viisi parasta, vas. 2., 5., 1., 3. ja 4.

Junior Handlerissa oli tuomarina tänään Jani Ultamo. Ensin kehään jäivät isot koirat ja me olimme alkupäässä. Dacolla oli tänään vauhtia liikkuessa ja sain juosta lähes täysillä kun Daco halusi kunnolla liidellä, mutta mikäs siinä juostessa kun oli iso kehä nurmikkokentällä. Yksittäisarvostelussa piti tehdä L ja juosta jonon perään. Kun kaikki taas tulivat kehään niin tuomari karsi porukkaa. Me pysyimme mukana ja saimmekin tehdä seuraavaksi edestakaisin liikkeen. Sitten tuomari vähensi kilpailijamäärän viiteen ja me pääsimme kiinni sijoituksiin ja otettiinkin melkoinen tsemppi päälle. Kisan alku kun oli mennyt omasta mielestäni vähän niin ja näin kun itse en aivan kaikkeani peliin pistänyt kun olin kipeänä.

Tuomari toikin sitten kehään kaikille yhteisen vaihtokoiran, nuoren Olli-mäyräkoiran. Itse sain Ollin ensimmäisenä ja haastetta oli kyllä kerrakseen. Vähän oli kylmä ja jännää vieraan kanssa, lihapullat olivat ylihyviä, korvat olivat jatkuvasti miten sattuivat ja nurmikolla oli kiva pomppia. ;] Aivan ihana pikkuinen. Daco vaan ei ollut tästä vaihdosta kovin iloinen ja esittikin äänialojaan melko kuuluvasti vaihdon ajan...

855929.jpg855930.jpg
Vaihtokoira Olli

Kun tuomari alkoi sijoittelemaan olin koko ajan valmis ottamaan ruusukkeen vastaan, jäimmekin kuitenkin kahden parhaan joukkoon ja saimme juosta vielä kehää ympäri taputusten tahdissa. Ja jälleen kerran me saimme sinisen kakkosruusukkeen, kuten viime junnukisassa Joensuussa. :) Tuomari sanoi että esittämiseni ja suoritukseni oli täydellinen, mutta koira itse ei tänään asettanut raajojaan hyvin.... no pitihän se joku syy sieltä löytää sijoitusten ratkaisemiseksi. Palkintoina kotiin matkasi tältä näyttelyreissulta pari pokaalia, ruusuke ja ruokasäkki.

855961.jpg855962.jpg
SM-osakilpailun 2.!

Kultaisissa Wilma oli pn-2 saaden CACIDin. Dacon häkkiseurana välillä ollut Sissi (Joystep's Ideal Jazz) oli hienosti ROP ja ROP & BIS4-vet.

Seurasimme lähes kaikki ryhmäkehät ja sitten lähdimme ajelemaan. Pysähdyimme kuitenkin Hervannassa Merjan ja jenkkien luona (kennel Merdale's) ja aikaa siellä huomaamatta meni 1,5 tuntia kun piti vain nopeasti kahvilla poiketa. Kotona olimmekin vasta vähän jälkeen yhdeksän.

Kiitos kaikille mukavasta näyttelypäivästä ja Riikalle myös matkaseurasta ja kuskina olemisesta. :) Itse vaan menin lisää vilustuttamaan itseäni mutta...