Blogi ei ole paljoakaan tehnyt yhteistyötä kanssani ja siitä johtuen päivitykset ovat jääneet vähän vähemmälle. Kokoan tähän nyt lyhyesti vähän kuulumisiamme.

1313804.jpg
Daco agilitytreeneissä

Jotta kaikki eivät kuvittelisi että meillä ei ole muuta elämää kuin näyttelyt, niin mainittakoot vähän muustakin harrastamisestamme joista blogiin ei tule kirjoiteltua. Daco käy viilettämässä agilityradalla torstaisin WeCan treeneissä ja Dumle tokoilee innokkaasti perjantaisin Kontaktikoirissa K8 Special-ryhmässä ja lauantaisin TVA Porin Lukiossa (alo ja avo kilpailevat). Kotioloissa treenaillaan oikeastaan mitä mieleen pälkähtää, sillä pojat ovat innolla mukana kaikessa mitä keksinkin yrittää.

1313805.jpg
Vauhtia ja intoa ei menosta puutu

Olemme kyläilleet Ulvilassa useaan kertaan ja Susanna on tullut muutaman kerran sekalainen koiralauma mukanaan myös tänne Noormarkkuun lenkkeilemään. Koirilla on ollut enemmän kuin kivaa saadessaan juoksennella isossa kaveriporukassa.

1313833.jpg
1313834.jpg

10.2 Kävimme Mouhijärvellä match show:ssa mukavin tuloksin. Vielä alle 18-vuotiaana kisasin junnuissa Duudelin kanssa ja isosta osallistujamäärästä tulimme 2. sijalle. Pennuissa Dumle yllätti täysin ja meni vielä 10kk ikäisenä voittamaan punaisennauhan saaneet pennut ja sijoittui mätsärin lopuksi BIS-3. Huolimatta hieman jäisestä & loskaisesta kehäpohjasta, kylmästä ilmasta sekä handlerin epämääräisestä poukkoilusta liukastellessa, Dumle jaksoi tsempata hienosti esiintyen alusta loppuun asti.

16.-17.2 Lähdimme taas Susannan kanssa ajelemaan Tampereentielle, tällä kertaa suuntana Vammala ja Ellivuoren hotelli. Suoritimme kasvattajan peruskurssin hyväksytysti, saaden lopputentistä kurssin parhaimmat pisteet. ;)