Hups, on vähän jäänyt tämä blogin kirjoittelu vähemmälle. Kesälomaa ollaan vietetty puuhailemalla vähän kaikenlaista, ja paljon on vielä tulossa. On tullut tokoiltua molempien kanssa ja opeteltua lisää ylempien luokkien liikkeitä. Parit uudet temputkin on hallinnassa ja mejän parissa Dumlesta on tullut jo aika taitava. Taipparitreenit jäivät myös kesätauolle hetki sitten, ohjaajakin oppi kaikenlaista uutta ja hyödyllistä taippareita silmällä pitäen. Agilitykurssi on Dudulla alkamassa (jos saataisiin mukaan vähän malttia, vauhti ei ole aina välttämättä valttia ;]) ja Dacon agitreenit jäivät nyt kesätauolle. Daco on kehittynyt agilityssä paljon ja nyt kun treenipaikkaan vaihdetaan hieno tekonurmikin, niin tulee harrastamisesta vielä mukavampaa kun maa ei pöllyä.

Ollaan käyty useasti Yyterin koirarannalla ottamassa erät hiekkarallia, vesijuoksua ja uimista, normaalien metsälenkkien lisäksi, ja koirilla on ollut todella hauskaa! Väsy ei meinaa iskeä ollenkaan vaan rannalla voisi viettää vaikka kuinka kauan aikaa. Koirakavereitakin on tullut nähtyä ja Dumle on löytänyt henkisesti samanikäisen leikkikaverin ihanasta clumberinspanieli pennusta, Brendasta.

Parissa näyttelyssäkin on käyty. 14.6 Lähdin Forssan näyttelyyn Riikan kanssa, ihan vaan handleriksi ilman omaa koiraa. Hienoja koiria sainkin esittää: Lara (Joystep's Unique Flower) ROP-pentu ja Sissi (Joystep's Ideal Jazz) PN-2 ja ROP-vet. Kiitos Vickille kun luotit tytöt esitettävikseni! :) Seuraavana päivänä suunnattiin Raisioon Riikan ja Terhin kanssa. Mukana Dumle, Wilma, Wenla ja kaksi amerikancockerspanielia. Dumle menikin yllättämään minut täysin ja hurmasi heti slovenialaisen tuomarimme Alenka Cernen. Poika pisteli menemään ensin junnuluokan voittoon joka olikin hienoa lyhyen EH-putken jälkeen. Kultsukehässä tuli pyörähdeltyä vielä useamman Rossglow's koiran kanssa auttaessani Paulaa kasvattiensa kanssa. Tuomarikin totesi minulle että joko taas olen kehässä ja kuinka monta kertaa ajattelin vielä kehässä juosta. :D Esitettäväni pärjäsivät hienosti ja mikäs sen mukavampaa. PU-kehässä olin sitten taas Dumlen remmin päässä vaikka poika kyllä menikin kehässä sellaisella asenteella että ei minua olisi kyllä siellä ollenkaan tarvinnut. Tuomari poimi meidät jatkoon kuten kaikki kolme Paulan kasvattiakin, järjestystä tuomari ei enään muutellut vaan osoitti meidät 1. sijalle, voi sitä onnen tunnetta! Dumle oli VSP Paulan Rillon ollessa ROP. Kolmas SERT ja ensimmäinen paras uros voitto päivän saldona, huh. Aiemmin en pystynyt edes ajattelemaan että joskus oma koirani napsisi tälläisiä tuloksia, ehkä sitten pyörryn jos Dumle joskus sattuisi olemaan ROP. ;D
         Jäimme vielä ryhmäkehiin, ja odotellessa ehdein toimia niin clumberiapuna kuin kuvaajanakin. BIS-kasvattajaksi valittiin kennel Rossglow's jossa olin Taavin handlerina ja BIS-veteraaniksi valittiin komea Frosty Kiss' Black as Night "Mooses"! Eipä ollut turha reissu ollenkaan, eikä edes satanut vaan päivä oli hienon aurinkoinen.


1650577.jpg

Kesän aikana on vielä muutama näyttely joista pariin Dacokin pääsee pyörähtämään, viime vir.näyttelystä onkin jo aikaa! Sekä perinteisesti lähdemme viikoksi Golden Ringin leirille molempien poikien kanssa.