Lauantaina Dero pääsi yksin reissuun katselemaan ihmisiä ja isommat pojat jäivät kotiin nukkumaan. Suunnattiin käymään mummulassa ja siitä sitten käveltiin markkinoille ihmettelemään. Todella reipas poika oli taas, ei tuota kyllä tunnu mikään hätkäyttävän. Paljon oli taas kaukaisempiakin sukulaisia liikkeelle lähtenyt ja hyvän vaikutuksen tuo kyllä teki rennolla asenteellaan. Ja saihan se siellä yhden vaki-ihailijankin, eräs vaatemyyjä jatkuvasti pujahti poikaa paijaamaan. Sekä markkinatapahtuman juontajakin bongasi Deron väen seast ja sai aikaiseksi jutun juurta puheisiinsa. :D

 

 

   

 

 

Sunnuntaina lähdettiin taas koko porukka mätsäriin Korkeaojalle. Paikkana oli pienen koulun kiva nurmikkokenttä jossa isojen pentujen ja koirien kehänä oli kokonainen kaukalo! Dero pyörähti kehässä heti ensimmäisenä parinaan lähes samanikäinen pk collie. Pikkumies esiintyi taas hienosti seisten kuin patsas silloinkin kun tuomari tuli tutkimaan ja ravasi nätisti hihna löysällä. Saimme punaisennauhan ja hetken odoteltua punaistenkehässä tuomari sijoitti Deron 1.sijalle. Vauhdilla vaihdoin taas koiran toiseen ja menimme Dumlen kanssa kehään, jonka parina oli myöskin pk collie. Dumlekin nappasi itselleen punaisennauhan ja taas hetken kuluttua punaistenkehässä Dudu hienosti punaisten 2. saman tuomarin tuomaroidessa kuin Deron kehässä.

 

Pian oli Deron vuoro taas esiintyä kun BIS-kehä alkoi. Edelleen jaksoi esiintyä kauniisti ja se palkittiinkin BIS-4 sijoituksella. Niin se naperokin vaan pokkasi ensimmäisen best in show sijoituksensa mätsärissä. :)