Vuoden kaksi viimeistä näyttelyä (Tampere RN ja Voittaja-näyttelyt) vietin turistina, eihän tänä vuonna noissa näyttelyissä ole tullut käytyä.... vaikka kummasti sitä taas itseni kehästäkin löysin. Kuvatodisteita on messarin eukkukehästä ja jopa videomateriaalia löytyi netin uumenista. Aku oli matkannut minun, Susannan ja Johannan kyydissä sekä tietenkin koiravahvistuksena oli myös Brenda. Niin ja tulihan sitä toimittua tullessa taksipalveluna parille kesyrotallekkin, aina vaan hullumaksi menee meidän reissut.

Aku voitti la valioluokan ja oli PU2, lisäksi su oli ROP. Yllätyksekseni pääsin myös Latvian reissulta tutuksi tulleen Kikin kanssa kehään molempina päivinä sekä kuuluimme la & su ROP-kasvattajaryhmään. Lauantaina Kiki oli VSP ja sunnuntaina PN3. Virkistävää vaihtelua aina nämä muunkin rotuiset tuttujen kultaisten lisäksi. Siellä kultsukehällä tuli kyllä messarissakin juostua vähän väliä ja kivoja tuloksia tulikin tutuille. Nappasihen Deron Windy-emä tassuihinsa la ROPin ja sunnuntaina "paras ja pahin" kaveri Wilson sai junnutittelin ja sertin sekä Derottimen velipuoli Oiva oli ROP.

La PN-kehästä: www.youtube.com/watch


Eurasier kuvat (c) Aarresaaren

 

Joulu ja vuoden vaihde vietettiin aika perinteiseen tapaan. Kilttejä poikia oli taas ilmeisesti vuoden ajan oltu ja sama vanha pilke silmäkulmassa kohti tätä uutukaista vuotta.


Hanna & D-tonttujoukko