Perjantaina mentiin Pinomäen mätsäriin. Paljon oli tuttuja taas paikalla ja muutenkin mätsärissä oli suuri osanottajamäärä. Esitin Dacon junior handlerissa ja isoissa koirissa sekä Stella springerspanielin pennuissa.

501779.jpg501781.jpg501783.jpg

Stellan kanssa olemme harjoittelleet muutamia kertoja maanantaisin TOKO treenien jälkeen ja nyt sitten tyttö pääsi ekaa kertaa vieraan kanssa kehään. Kun ennen kehien alkua treenailimme, niin tuntui ettei hommasta tulisi mitään kun Tella vain itki omistajansa perään. Mutta kun meidän aikamme oli mennä kehään niin ikävöinnistä ei ollut tietoakaan omistajan kadottua "mystisesti". ;] Stella liikkui hienosti pitkin askelein ja seisoi hievahtamatta paikoillaan. Ja ikää  tytöllä on vasta 10kk!
        Pariarvostelussa saimme pariksemme myöskin ohjaamassani tokossa käyvän Vallun, joka on rodultaan valkoinen paimenkoira. Tuomari sanoi parin olevan hyvin tasaväkinen ja kehui paljon molempien koirien luonnetta ja esiintymistä. Saimmekin juosta kehää monta kertaa ympäri että tuomari sai tehtyä päätöksensä. Me sitten lopulta saimme punaisennauhan. Punaistenkehässä Stella jatkoi hienoa esiintymistä ja pääsimmekin lopulta 4 parhaan joukkoon. Sijoituimme 3. ja Susanna Pepin kanssa 4.! Hienot sijoitukset n. 50 pennun joukosta.
        Suuret kiitokset Stellan omistajalle Riikalle että sain tätä upeaa tyttöä esittää! :)) Toivottavasti jatkossakin pääsemme yhdessä kehään.


501784.jpg 501786.jpg501787.jpg 

Dacon kanssa kisasin junnuissa sekä isoissa koirissa. Kauhealla kiireellä jouduimme junnukehään menemään ja sen mukaista oli menokin, oli kauheasti Peppi tyttönsä perään. ;D Sijoituimme 5.
       Isoissa koirissa Daco sai jo koottua ajatuksensa ja esiintyi hienosti. Tuomari kehui oikein yleisölle sitä, miten hienosti Daco esiintyy ja liikkuu. Ylvään näköisesti ja aivan kuin lentäen. Saimmekin punaisennauhan ja lopulta (monien monien pariliikkeiden jälkeen eri rotuisten koirien kanssa) selvisimme 4. sijalle! Mukava mätsäripäivä oli kyllä kaiken kaikkiaan, etenkin kun mätsärin aikana sain myös erittäin mukavan puhelun!! Kesän alussa meillekkin nyt sitten saapuu jotain pientä ja suloista. ;] Tästä eteenpäin aika taitaakin sitten kulua melko hitaasti...

-----------

Mätsärista menimme suoraan Susannan luo yöksi, jälleen kerran. Hauskaa oli ja yökin sujui hyvin. Mitä nyt yöllä Daco tipahti sängystä. Taisi olla vähän ahdasta kolmen ison koiran ja yhden ihmisen nukkua samassa sängyssä. :D

Lauantaina lähdimme sitten Niinan ja Arttu-kultsun kyydissä Harjavallan mätsäriin. Nätisti kaikki kolme koiraa matkasivat autossa ja perille päästiin hyvissä ajoin. Ehdeimmekin ennen ilmottautumisen alkua käymään lenkkeilemässä Susannan  & Pepin, Niinan & Artun sekä uuden tuttavuuden Tarmo-labbiksen ja hänen omistajansa kanssa. Koirilla oli hauskaa juosta pitkin laajaa aukeaa, Daco yleensä ensimmäisena juoksuttamassa ja riehuttamassa muita. 
          Kehissä ei mitään sijoituksia meidän matkaseurueellemme tullut, mutta kaikki saivat punaisennauhan ja esiintyivät hienosti. Kehiä odotellessa Peppi ja Daco nukkuivat vieretysten nurmikolla ja ottivat koko ajan rennosti. Takaisin Ulvilaan tullessa koirat nukkuivatkin koko matkan, mutta kun Susannan luo päästiin niin Daco lähti heti juoksentelemaan hepulia pitkin pihaa Bellan kanssa. Se siitä väsymyksestä. ;D Kiitokset Niinalle kyydistä!

501788.jpg