2.12
Junior handler tehotreeni

Osallistuin Dacon kanssa kenneljunioreiden järjestämään tehokoulutukseen Helsingissä, jossa kouluttajina olivat Hilla-Tuuli Keränen ja latvialainen Adell Brancevich. Saimme kouluttajilta mieltä lämmittävää palautetta sekä vinkkejä etenkin siihen miten esittämisestä saa vielä enemmän tyylikkään näköistä. Mukavaa että ehdein vielä osallistua näin antoisaan koulutukseen ennen junnuiluni loppumista. Uusista opeista joita huomasi muidenkin osallistujen suoritusten yhteydessä, tulee olemaan varmasti paljon hyötyä myös rotukehien puolella.


6.12 Torstai
Tampereen ryhmänäyttely

Tampereelle matkasimme Dumlen kanssa Riikan, Ainon, Vennyn ja Veetin mukana. Näyttelypaikka oli tiedettävästi melkoisen kamala, lähtiessä alue lainehti kuravettä ja maneesissa ollut turve upotti ja likasi koiria. Dumle ei ollut kovinkaan edukseen maneesissa, pohja taisi vähän hämätä ja liikkeet olivat enemmän tai vähemmän tyylikkäät, kuten arvostelussakin on niistä maininta. Seisoi kuitenkin normaaliin tapaansa ja tuomari sijoittikin uroksien joukosta pojan ykköseksi. Lopulta Dumle oli VSP-pentu.


7.12 Perjantai
Best of the Best Piirimestari -kutsukilpailu

Susannan kanssa mentiin poikkeuksellisesti junalla Helsinkiin, vaikka hirveän montaa kertaa emme ole junilla matkustaneet niin aika rutiinilla se jo meni ja selvittiin tavaroidemme kanssa. Dacokaan ei paljoa ihmetellyt ja keräsi huomiota tuolla ylisöpöllä ilmeellään ja "kaikkien kaveri" luonteellaan . ;D Hotellillekkin osattiin parin siksakin jälkeen ja kerkesimme tekemään vaikka mitä ennenkuin tilasimme taksin ja menimme Best of the Best kilpailuun johon kaikki tämän vuoden piirimestarit kutsuttiin. Paikka oli tehty erittäin juhlavaksi joten tunnelma oli kisassa hieno senkin avulla.
            Daco oli melko skarppina koko kisan ajan, töitä sain kyllä tehdä enemmän kuin hetkeen että häntä jaksoi pojalla heilua. Tuomaroimassa ollut Tiina Taulosta ilmeisesti miellytimme ja pääsimme viiden parhaan joukkoon! Sijoituimme neljänneksi ja se jos mikä kruunasi tämän uskomattoman vuoden. Saimme suuren määrän palkintoja, hienon ruusukkeen ja pokaalin sekä Royalin ruokaa ja paljon erilaisia tuotteita & tavaroita. Takaisin hotelliin skoolausten ym. jälkeen pääsimme ystävämme Ninnin ja hänen äitinsä kyydissä.

1125151.jpg1125152.jpg1125153.jpg1125154.jpg



8.12 Lauantai Viimeinen junior handler kilpailuni

"Hyvin" nukutun yön jälkeen hyppäsimme raitsikkaan matkaten Messukeskukseen. Edessä oli pelkästään junior handler kilpailu mutta koko päivä alusta loppuun saatiin kulutettua nopeasti kierrellen paikassa tuttuja tapaillen ja shoppaillen. Itse junnukisassa taidettiin olla Dacon kanssa kummatkin vähän muissa maailmoissa, ihan fiilistellen esiinnyttiin virheittä viimeisessä kisassamme ja sen erikoisempaa menestystä ei kisassa tullutkaan Anett Korven tuomaroidessa. Kalju poika saa nyt kasvatella turkkiaan rauhassa ja ties sitten koska viralliseenkehään seuraavan kerran tulee tassuttelemaan.

Näyttelyn loputtua vanhempani toivat Dumlen minulle ja ottivat Dacon mukaansa. Dumle olikin aivan innoissaan kun pääsi taas hotelliin ja nauttikin siitä täysillä.

1125051.jpg1125052.jpg

9.12 Sunnuntai Dumlen viimeinen pentuluokka

Matkan suurin jännitysmomentti oli sunnuntaina, Dumlen viimeinen pentuluokassa esiintyminen. Poika pursusi taas intoa ja meillä molemmilla oli vaikka kuinka hauskaa tilavassa kehässä esiintyessämme. Tuomarina ollut Harry Tast mieltyi Duduun ja sijoitti pojan 1. sijalle viiden uroksen luokassa. Hävisi kuitenkin taas nätille narttupennulle ollen VSP-pentu.Tuomarin kommenttikin oli mukavaa kuultavaa kun kuulemma selkeästi tulevaisuuden lupaus. (: Näin on nyt sitten näytelmät näytelmöity pennuissa ja katse kohti junioriluokkia ja uutta vuotta.

Vietimme taas koko päivän näyttelyssä näyttelyn kohokohtaan, BIS-kehään saakka. Sitten vauhdilla juna-asemalle ja kohti kotia, perillä oltiikin kahdentoista jälkeen yöllä.

1125027.jpg1125029.jpg

1125019.jpg1125020.jpg1125025.jpg

Kiitos taas jokaiselle aivan mahtavasta neljän päivän näyttelyputkesta, tietty etenkin Susannalle joka kesti meitä blondeja koko reissun. ;]