Tässä tuloksia marraskuun näyttelyistä. Deron lisäksi tuli taas myös muita koiria esitettyä marraskuun aikana, mutta kirjoitin nyt vain suurimmaksi osaksi pelkästään Deron tulokset.

 

7.-8.11.

Dumle ja minä lähdimme Tarttoon kahteen KV näyttelyyn Riikan ja Merjan kanssa. Koiria oli yhteensä matkassa kuusi edustaen neljää eri rotua ja kaikki saivat hienoja tuloksia kumpanakin päivänä. Molempina päivinä sertit menivät kuitenkin harmittavasti Dumlen nenän edestä.

Sillä aikaa kun olimme Virossa, niin Susanna oli ystävällisesti lupautunut viemään Deron pentunäyttelyyn Turkuun. Loistavasti ensiesiintyminen jonkun muun kuin minun kanssani sujui, ja Dero nousi muiden kultaisten joukosta ROP-pennuksi! Tähän eivät hyvät uutiset loppuneet vaan myöhemmin päivällä tuli vielä uutinen että poika oli vielä mennyt ja voittanut ryhmänsä toistamiseen!

Tuomari Jarmo Vuorinen kirjoitutti kauniin arvostelun: "Erittäin lupaava, tasapainoinen pentu. Erinomainen pää ja ilme. Kaunis kaula. Erinomainen runko ja ylälinja. Tasapainoisesti kulmautuneet raajat. Kauniit sivuliikkeet."

 

15.11.

Kaapelitehtaan liukkailla lattioilla käytiin pentunäyttelyssä pyörähtämässä. Tiukka mielipiteiseltä tuomarilta, Pirkko Konttiselta, saimme tulokseksi 1. kp PUP-2.

 

21.11.

Jyväskylän KV:ssa suuren ilmoittautumismäärän johdosta pennuilla oli tuomarimuutos ja tuomarina toimi Harry Tast. Dero 2.kp ja Remi-veli 1.kp ja VSP-pentu. Wanda-sisko 2.kp ja ensimmäistä kertaa näyttelyhihnassa oleva Nita-sisko kanssani 4.kp iloisesti esiintyen, aivan kuin olisi sitä paljonkin harjoitellut.

 

29.11.

Turun KV:ssä Dero oli jälleen hienosti 1.kp ROP-pentu. Tuomarina englantilainen Fiona Brighley.