800546.jpg800548.jpg800551.jpg800579.jpg
toinen kuva vas. (c) Suvi Kauppila

Elonäyttelyyn ajeltiin molempina päivinä edestakas Susannan ja Susannan pikkusiskon Pauliinan kanssa. Lauantaina päivä alkoi bernikehällä ja sitten pitikin kiireellä mennä kultsukehälle ja tutustumaan junnukoiraani. Sain tänään kisata iloisen buff jenkkityttö Est, Lv, Lt, Balt JCh, EstW-07, Vilnius XCupW-06 Caci's Catwalk Queen "Madden" kanssa. Viimeinkin pääsin kehään tämän ihanan rodun kanssa.

Madde oli jo käynyt loistamassa rotukehässä VSP:n arvoisesti mutta jaksoi kuitenkin touhottaa vielä kanssani. Mikä ihana luonne tällä nuorella neidillä olikaan, häntä heilui jatkuvasti ja odotteluajat tanssahteli takajaloillaan. Hieman kuumuus verotti neidin vauhtia liikkeissä loppua kohden mutta erittäin tyytyväinen olen kisaamme. Tänään ei kuitenkaan sijoituksille asti päästy Eija Nummen tuomaroidessa. Suuren suuret kiitokset vielä Madden lainasta Merja ja Marja. ((:

Junnujen loputtua ei kuitenkaan päästy vielä kotia kohti lähtemään sillä Pauliina teki Elli-tollerin kanssa loistosuorituksen ja nappasi nuorempien voiton! Päivän parhaan valinnassa isossa kehässä koiria vaihdatettiin ja hyvin sujui silkkiterrierin esittäminenkin, näinpä Pauliina oli vielä myöskin päivän paras!!

Kotimatka venyi hieman pitkäksi seikkailtuamme ties missä peltojen ja metsien keskellä, mutta päästiin kuitenkin ajallaan hoitamaan Susannan hoitokoirat ja hevonenkin. Kotona olin kuitenkin vasta kymmenen aikaa illalla...


800560.jpg800561.jpg

Sunnuntaina matkaan lähdettiin myöhempää sillä nyt oli vain junnut vuorossa. Nyt myös Daco lähti reissuun mukaan ja onnistuimme unohtamaan Dacon häkin matkasta. Onneksi Daco mahtui makaamaan Ellinkin häkissä juuri hyvin.

Nuoremmissa Pauliina uusi upeasti eilisen voiton Ellin-kanssa joten loppukehiä saatiin taas jäädä odottelemaan.

Vanhemmissa Daco ei aivan parhaimmillaan ollut tässä läkähdyttävässä ilmassa käydyssä kisassa mutta hienosti kuitenkin suoriuduttiin. Väki väheni koko ajan ja jännitystä oli ilmassa sillä koskaan ennen emme olleet samana päivänä Pauliinan kanssa sijoittuneet. Kun tuomari pohti jatkoonpäässeiden sijoituksia niin Daco alkoi olemaan rauhaton ja kääntelemään päätään jonka johdosta tuomarina ollut italialainen Alberto Cuccillato sijoitti meidät sitten 4. sijalle.

Käytiin vielä ottamassa muutamia poseerauskuvia jonka jälkeen ryhmäkehät sitten jo alkoivat. Pauliina pääsi tänään testaamaan pun.irlanninsetterin esittämistä ja vaikka kädet meinasivatki loppua ison koiran kanssa niin tuomari ojensi Pauliinalle jälleen punaisen ruusukkeen. Mikä viikonloppu, molempina päivinä päivän paras! Ollaan me hyvin Susannan kanssa Pauliina treenattu. ;D

800568.jpg800572.jpg

800562.jpg800564.jpg