Läheisellä WeCa:n hallilla järjestettiin yhdistyksen pikkujoulut. Niitä ennen ystäväni Susanna ja hänen Peppi-berninsä tulivat meille Ulvilasta (kuuluvat yhdistykseen) ja koirat saivat leikkiä suurimmat energiansa ennen hallille menoa. Kivaa oli molemmilla ja tässä onkin pari kuvaa kaveruksista.

Vähän ennen kello kuutta lähdimme kävelemään ja vähän siinä sitten kastuttiinkin kun alkoi sataa vettä. Ajoissa kuitenkin perille selvittiin. Paikalla oli ihan mukavasti koiria, niin tuttuja kuin vähän tuntemattomiakin. Dacon en antanut mennä riekkumaan kenenkään kanssa sillä halli pysyy vain treenipaikkana, siellä on kivaa vain minun kanssani.  Ja hyvin tämä olikin iskostunut Dacon päähän, vain kerran vastasi toisen leikkiinkutsuun mutta rauhoittui kyllä hyvin heti kun käskin.

Ohjelman alkaessa yhdistyksen puheenjohtaja piti puheen ja siinä samalla sitten jakoi minulle ja Sannalle (cotonien Onni ja Ode omistaja) Noormarkun koiraharrastajien collagepaidan sekä 2007 seinäkalenterin. "Palkkana" siitä että olimme syksyn tottelevaisuuskoulutuksessa ohjaajina.  

Glögin, pipareiden ja joulupuuron tarjoamisen lisäksi oli myös pari kilpailua sekä lapsille tietokilpailu. Susanna taivutteli minut lähtemään mukaan molempaan kisaan, jossa tietenkin myös koirat olivat mukana. Ensimmäisessä kilpailussa jokainen koirakko sai oman tapansa käydä kiertämässä jonkin matkan päässä oleva ämpäri ja palata takaisin. Meidän piti juosta niin, että Daco kulki jalkojeni välissä. Aluksi Daco oli ihan kummissaan tästä ja kiepsahti heti pois, sitten otin makkarat kehiin ja heti alkoi homma toimimaan ja saimme melko nopeasti suoritettua osuutemme. Valitettavasti hävisimme toiselle joukkueelle joten emme saaneet palkintoa.

Toisessa kilpailussa juostiin jonossa pitäen edessä olevasta ihmisestä kiinni ja koirat kulkivat siinä sivussa. Susanna ja Peppi olivat ensimmäiset jonossamme ja me heidän takanaan. Melkein koko matkan vain roikuin Susannan takissa nauraen sillä koko loppujono tuntui valuvan hitaasti perässä ja Susanna vain yrittää täysillä juosta ja kiskoa meitä perässään. Tämä kisa sitten lopulta voitettii ja saimme karkkia palkinnoksi.

Pikkujoulujen lopuksi joulupukki saapui jakamaan lahjat, joita jokainen oli tuonut pukin koriin. Meidän paketistamme paljastui luu ja muita herkkuja. Daco ja Peppi alkoivatkin heti pureskelemaan luuta yhdessä, taisi olla mieluisa lahja. Takaisin meille pääsimme autolla ja hetken aikaa Susanna ja Peppi olivat meillä. Sitten heidän pitikin jo lähteä ja Daco pääsi nukkumaan aivan rättiväsyneenä.

Mukavaa että tällainen tapahtuma järjestettiin. Ja kiitos oikein hauskasta seurasta Susanna & Peppi!