Menimme perjantai-illalla Susannan luo taas yöksi ja matkaan lähdimme yöllä klo 4 aikaan neljän koiran kanssa (Dumle, Tellervo-aussie, Macho-pomeranian ja Peppi-berni)... yöunet jätimme väliin, ettemme olisi olleet liian väsyneitä matkalla kun oli muutenkin aikaa nukkua vain kolmisen tuntia.

Ensiksi kehään meni Tellervo-aussie joka oli PNP-2 kp:n ja hienon arvostelunkera. Sitten oli Machon vuoro ja pikku pommi esiintyi ROP-pennuksi ja sai myös hienon arvostelun.

923956.jpg923958.jpg

Dumlen esiintyminen oli taas huipussaan ja oli koko ajan myös erittäin innoissaan kehässä pyörähtelystä. Odotellessa sivulletuloja tarjottiin ahkerasti omatoimisesti ja häntä viuhtoi miljoonaa. Miten paljon näin pieni pentu voikaan nauttia itsensä esittelemisestä ja katseiden keräämisestä. ;]
        Dumle päihitti jälleen muut kultsupennut ollen ROP-pentu. Duduu sai myös oikein loistavan arvostelun vaikka vähän jännitinkin mitä siinä tulee lukemaan kun arvostelussa kesti niin kauan. Tuomarina oli Katja Korhonen.

"5kk ikäinen, sopusuhtainen ja tasapainoinen. Oikeanlaiset mittasuhteet omaava urospentu, jolla on ikäisekseen hyvin kehittynyt pää. Kauniit silmät, hyvä pigmentti. Hyvin asettuneet korvat. Kaunis kaula. Pysty olkavarsi. Ikäisekseen hyvin kehittynyt rintakehä. Hyvä vahva lanne, lantio ja hännänkiinnitys. Hyvä häntä. Erinomainen raajaluusto ja käpälät. Hyvä karvanlaatu. Erinomaiset takakulmaukset. Liikkuu ikäisekseen kaikinpuolin hyvin. Iloinen luonne. Hyvin lupaava tulevaisuus."

Pian kultsukehän jälkeen menin Dumlen kanssa kisaamaan junior handleriin. Pojassa ei näkynyt yhtään väsymyksen merkkejä vaan esiintyi tämänkin kehän ajan hienosti. Tehtiin L:lläkin Dudun kanssa ja hienosti se meni. Suorituksemme palkittiin 2. sijan arvoisesti joka oli erittäin hyvin sillä muut kisan koirat olivat jo paljon vanhempia. :)

923954.jpg 923955.jpg

Ryhmäkehiä jouduttiin parisen tuntia odottelemaan ja välillä vähän hytistiinkin kylmästä, pohjoisemmassa oli vähän viileämpää mihin oltiin varauduttu. :D Ensiksi Macho kävi pyörähtämässä isossakehässä ilman sijoituksia. Sitten oli Dumlen vuoro valloittaa kehä, poika suoranaisesti liiteli isossakehässä ja sain taas juosta vaikka kuinka kovaa pysyäkseni vauhdissa mukana. Seisoi myös todella ryhdikkäästi ja edusti kunnialla rotuaan. Dumle hämmästyttikin kunnolla kun aluksi pääsi jatkoon kovatasoisesta joukosta ja lopulta oli RYP-1.!! Suuret kiitokset tuomarina olleelle Katja Korhoselle.

BIS-kehässä Dumle jatkoi hämmästyttävää esiintymistään, mutta tällä kertaa sekään ei riittänyt sijoituksille asti. Mutta se ei ollenkaan haitannut, sillä päivän menestys oli jo niin huimaa että ehkä en olisi enään tajuissani pystynyt jos vielä sieltä sijotus oltaisiin saatu. ;D
       Kotona oltiin sitten yhdentoista aikoihin yöllä joten oli pitkä mutta kannattava reissu. :) Kotiin saatiin kantaa kaikille palkintoja, me saimme: ruokasäkin, kaksi pokaalia ja lasipalkinnon, neljä hienoa ruusuketta ja flexin sekä kaksi 5€:n alennuskuponkia M&M:iin.

923957.jpg

------------------------------------------------------------------------------------------

Sunnuntaina monen tunnin yöunien jälkeen lähdettiin hetken mielijohteesta mätsäriin ja olimme juuri ennen arvostelun alkua paikalla. Dumle esiintyi hienosti mutta harmittavasti liikkeet eivät täysin oikeuksiinsa päässeet kun kehässä oli ahdasta... Olimme viimeisessä parissa (kolme koiraa) ja saimme punaisenauhan. Tuomari oli oikein ihastuksissaan Dumleen kokonaisuudessaan, ulkonäkö ja esiintyminen miellyttivät kovasti. Punaistenkehässä pääsimme aluksi jatkoon ja lopulta meidät siirrettiin jonon ensimmäiseksi ja siinä pysyimme, sijoituimme siis punaisten pentujen 1.! Saimme ruokasäkin ja lelun. Dumle on ollut nyt parina viikkona aivan voittamaton kaikissa näytelmissä. :)

Daco esiintyi erittäin iloisesti ja innokkaasti saaden myöskin punaisennauhan mutta sijoitukset menivät tänään muille, tuomarina oli sama kuin pennuissa joten tällä oli varmasti suuri merkitys asiaan.

925400.jpg

BIS-kehässä Dumle hurmasi myös toisen tuomarin ja myös kasvattajaa kyseltiin, oli niin komea tapaus. ;] Päädyimmekin sijalle BIS-3 saaden (jälleen) ruokasäkin ja pokaalin. Kehän jälkeen ihmisiä tuli pikku Duudua ihastelemaan ja Dumle kiittikin kehuista vuolaasti pusuttamalla ihmiset märiksi.

938791.jpg
Raahen ja Porin palkinnot

Pikku hurmuri söpöliini valloitti taas koko viikonlopun, missähän seuraavaksi? ;]