Pitkästä aikaa Dacokin pääsi näyttelyyn rotukehään, Leila Kärkkään tuomaroitavaksi.. Paikkana oli Jämi-Areena, joten lattiat olivat erittäin liukkaat eikä kehässä ollut kuin yksi pieni matto seisotusta varten. Suurin osa koirista luistelinkin aika hurjan näköisesti pitkin kehää...

Esitin Dacon kokonaan vapaasti, häntä heilui iloisesti jatkuvasti ja namit kelpasivat hyvin. Liikkui rauhallisesti mutta lyhyesti varoen liukasta lattiaa. Oli myöskin oikein nätisti paikallaan tuomarin tutkiessa, mitä nyt vähän pärskäisi tuomaria päin. :D Daco sai EH:n ja oli luokkansa 2. Tuomari kuitenkin kehui Dacoa, kuulemma hyvin lupaava nuorukainen, tänään kuitenkin näin kun liikkeet eivät päässeet oikeuksiinsa tällä alustalla.

Arvostelu:
Erittäin hyvän tyyppinen koira jonka askelissa tulisi olla enemmän ulottuvuutta. Ikäisekseen riittävä runko jonka tulee vielä alaosastaan kehittyä. Hyvä kuono. Talvikirsu mutta muuten hyvä pigmentti. Kallo hieman pyöristynyt ja leveä. Pysty olkavarsi. Hyvä takaosa ja häntä. Hyvä karva. Miellyttävä esiintyminen.

Arvostelussa mietityttää ainoastaan tuo leveä kallo, aika hyvin kun yleensä pojalla on ollut liian pikkiriikkinen pää. Muuten yllättävän hyvä arvostelu, Dacolla kun on pysty olkavarsi ja on vielä selvästi kesken kehityksen. :) Tyytyväisiä ollaan!

---

Riikan koirat Windy ja Wilma pärjäsivät erittäin hyvin. Wilma oli pn-4 ja Windy ROP. :))) Onnea vielä tätäkin kautta!