Pakollinen poseeraus kakun ja lahjojen kera hoituu totuttuun tapaan,...

 
...mutta sitten Daco kuvaustilanteen jatkuessa näyttää kuinka olla mahdollisimman masentuneen ja nälkiintyneen oloinen, jotta pääsee itse asiaan eli tuhoamaan todisteet kakun olemassaolosta, jakaen sen tietenkin kaverinsa kanssa.  

25.3 Daco sai luvan kuninkaallisena oloon, joka jatkui aamusta iltaan, ja vähän vielä seuraavanakin päivänä. Kerran sitä 4v. täytetään joten pitää sitä vähän juhlistaakin, kukaan vaan ei tainnut Dacolle mainita että neljävuotiaana pitäisi kyllä jo olla aikuinen... Aamupäivällä nautiskeltiin hienosta ilmasta metsässä ja pellolla hankikannolla kävellen. Sen jälkeen Dacon sinä päivänä käytössä ollut henkilökohtainen gourmet-kokki loihti herkullisista ainesosista päivänsankarille kakun koristeineen, joka katosi sankarin ja juhlavieraan suuhun nopeasti ja jäljelle jäi vain kaksi puhtaaksinuoltua lautasta. Lahjoista Daco mieltyi enemmän kaikenlaisiin herkkuihin ja Dumle sai helposti napattua lahjakassista uutukaisen pehmolelun muiden aarteidensa joukkoon. Illalla Daco pääsi vielä vanhempieni kanssa luxus-lenkille, eli kävelylle ilman tuota toista riekkuvaa kultaista.

  

 

Seuraavana päivänä lähdimme samaiselle lenkille kuin eilen, mutta tällä kertaa emäntä oli varustautunut suksilla. Hankikannolla vähemmän lahjakas hiihtäjäkin pääsi lujaa helposti ja valtavaa peltoa tulikin hiihdeltyä edestakaisin ristiin ja rastiin. Välillä vetoapuna viiletti Dumle ja kyllähän se Dacokin pääsi valjaita kokeilemaan ensimmäistä kertaa, arvon herra vaan ei viitsinyt kyllä kiskoa vaan hölkkäili hiihtäjän vauhtia tyytyväisenä naama virneessä. Ohikulkijoitakin viihdytettiin hiihtohipalla, kovaa vauhtia toiseen suuntaan ja kun koirat saavuttivat niin taas toiseen, tulipa ainakin kuntoiltua ja kyllä kotiin päästyä oli muutaman tunnin rauhallista kunnes illalla oli vuorossa agilitytreenit. Hiihtolenkillä taskussa oli mukana pokkari joten tekstin joukossa on muutama kuva vauhdikkaasta menosta. Ja löytyypä tuosta hiihtokuvien joukosta myös Dacon varistreenailusta kuvatodiste! Daco kun on tehnyt melkoista historiaa suostumalla tuota inhottavaa varista suussaan pitämään, nättinokkaisena kun ei tuo homma sitä kovinkaan nappaa. Ja siipidamikin palautuu nykyään käteen vaikka aluksi sitä pystyikin vain hampaankärjillä kevyesti roikottamaan. Ei siis vielä kaikkea ole näiden neljän vuoden aikana ehtinyt tehdä kun uusia aluevaltauksia tulee jatkuvasti. ;)

 

   

Dumle tuhatta ja sataa, Daco taas rauhallisemmalla tyylillä