Joulukuun alussa otettu yhteiskuva

25.3.

Sillä Dero vietti virallisen syntymäpäivänsä reteästi ulkomailla reissaten, juhlittiin Dacon synttäripäivänä yhtä aikaa molempia poikia kotona jo torstaina. Niin se vaan on että Daco on jo 5-vuotias ja Dero 1-vuotias! On niistä vuosista jo aikaa kun vanhempiani kidutin jatkuvilla koirapuheilla, ja kummasti niitä on kertynyt jo useampi... :)

Vanhaan tuttuun tapaan sankareille oli tarjolla synttäriherkkuja joista tietenkin myös vieraana toiminut Dumle sai osansa. Synttärien kunniaksi olin antanut itselleni luvan ostaa taas lisää kaikenlaista tarpeellista ja hieman tarpeettomampaakin pojille lahjaksi. Etenkin Dero oli aivan haltioissaan tästä extra kivasta päivästä, sen mielestä tällainen voitaisiin ottaa jokapäiväiseksi tavaksi. 


Deron ja Dacon synttärijuhlat

6.4.

Oli Dumlen synttäripäivä ja tehtiinkin sen kunniaksi sellainen metsälenkki mistä Dudu erityisesti pitää, eli käytiin paikassa jossa saa juosta sataa ja tuhatta ja jossa on paljon eläintenjälkiä jäljestettävänä… Sitten myöhemmin oli tietenkin taas herkullista kakkua tarjolla joka kelpasi hyvin kaikille. Synttärisankari oli sen verran räjähtäneessä trimmissä, että vir. synttärikuvat jätettiin ottamatta. Mutta ehkä sitten pitkästä aikaa saisi uuden seisotuskuvan keskimmäisestä pojasta kun muutaman päivän päästä on sen vuoro päästä tuunaukseen.

 
Dumle 3v.