1147795.jpg

Vuoteen mahtui paljon upeita muistorikkaita hetkiä, edelleen niitä muistellessa tunteet nousevat elävästi pintaan ja tämä vuosi jos mikä pysyy varmasti aina mielessä. Päällimmäisenä tietenkin uuden perheenjäsenemme saapuminen päiviämme ilostuttamaan, poika on todellinen kultakimpale.

Molemmat D:t valloittivat mätsärikehissä keräten sijoituksia, Dumle enemmän sillä Daco oli mukana vain muutamassa. Dumlen saldona olikin BIS-1, BIS-2, 2 x BIS-3 sekä kolme muuta sijoitusta (9 mätsäriä!).

Daco tokoili heti alkuvuodesta TK1:sen ja pyörähti vuoden aikana muutamassa näyttelyssäkin.

Junior handlerissa ylitin itseni ja villeimmät haaveenikin, jätänkin hyvillä mielin tämän harrastuksen "eläkeiän" tullessa täyteen. En olisi ikinä kuvitellut voivani kehittyä handlerina näin huimasti tämän vajaa kaksivuotisen junnuiluni aikana ja upea menestys oli vain suurta plussaa. Päivän paras voittoja kertyi huimat kuusi. Voitot tulivat Dacon lisäksi Robbie-jenkin, Ninja-aussien ja Stella-eng.springerin kanssa. Kaikkien näiden kolmen koiran kanssa oli kyseessä vieläpä ensimmäinen yhteinen vir.junnukisamme! Myös lukuisia muita sijoituksia kertyi joista upeimpia kahden peräkkäisen SM-osakilpailun 2. sijat. Sijoitusten lisäksi tuli monia jatkoonpääsyjä tiukoissa ja osallistujamääriltään suurissa kisoissa. Dacon kanssa kisatessani saavutin myös Satakunnan kennelpiirin piirimestaruuden ja pääsimme edustamaan piiriämme joulukuiseen Best of the Best kilpailuun napaten sieltä 4. sijan!

Dumlen menestys oli vallan häikäisevää. Minun ja Duudelin kymmenessä yhteisessä kehäkäynnissä poika otti jokaisessa urosten voiton. ROP-pentu poika oli kuusi kertaa ja sijoittui jokaisessa pentunäyttelyssä vielä ryhmäkilpailuissakin napaten kaksi kova tasoisen ryhmän voittoa! Lisäksi Duudu oli Best In Show pentu Golden Showssa.

Näyttelyiden lisäksi vuoteen on mahtunut mukavia hetkiä ystävien kanssa ja kesällä Golden Ringin järjestämällä leirillä vietimme hauskan viikon. Sielläkin menestys oli huumaavaa: Dumle (15 viikkoa) möllimölli 1. + "kisan iloisin ja tottelevaisin noutaja" -palkinto ja Junior Handler Leirimestaruus Dacon kanssa.

Myös muita kultaisia tai erirotuisia koiria tuli esitettyä niin virallisissa kuin epävirallisissa näyttelyissä hyvällä menestyksellä ja kiitänkin jokaista joka on luottanut koiransa esitettäväkseni, olen saanut paljon hyvää esittämiskokemusta ja lisää oppia lukuisista eri roduista & koirapersoonista. Tutustuin myös uusiin ihmisiin ja sain lisää mahtavia ystäviä koiraharrastuksen parista.

Tästä vuodesta saankin kiittää kaikkia niitä jotka ovat reissanneet kanssani ympäri Suomea ja olleet ilonhetkissä aidosti mukana. Suuret kiitokset myös aivan kaikesta etenkin Helille ja Riikalle, vuosi ei olisi ollut tällainen ilman teitä.

Ensi vuosi uudet kujeet pitää paikkansa meidän kohdalla täydellisesti. Nyt kun junior handler ajat ovat ohitse samoin kuin Dudun pentuluokat, niin vuosi tuo mukanaan kaikkea uutta joka lajin parissa. Nähtäväksi jää mitä kaikkea. ;)