070107_blogi1.jpg070107_blogi2.jpg

Lähdettiin kokeilemaan tokokisaan mitä tällä kertaa Daco keksisi pelleillä... Seuraksi lähti myös Susanna joka ahkerasti kuvasikin kamerallani koko siellä olo ajan. Kerrankin saatiin hyviä kisakuvia!! Paikanpäälle ilmestyi myös yllättäen jo alokasluokan aikaan Jenna (Mocan omistaja) ja Daco olikin ihan hurmoksessa pitkän aikaa. Jenna kun on ihanin ihminen (toivottavasti vasta minun jälkeeni ;D) mitä Daco tietää.

Koko ajan olin ollut aivan siinä uskossa että kisasta ei tule yhtään mitään ja joku nolla tulos sieltä haetaan... Daco kun ei ole nyt ollut aivan oma itsensä vaan yrittänyt vähän lipsuilla liikkeissä. Kaikki saivatkin varmaan kuulla valitustani ihan riittämiin (ne harvat jotka kisasta saivat tietää). Mutta Daco päättikin totaalisesti yllättää niin minut kuin varmasti monet muutkin.

Luoksepäästävyys 10: Nätisti istui vierelläni.
Paikallamakuu 10: Heti alussa viereinen koira lähti vauhdilla ja Daco oli melkein mukaan lähdössä. Pysyi onneksi mutta vinkui loppuajan hiljaa ja pari kertaa haisteli. Palatessani sen luo, niin kuola vain valui suusta ja koko koira tärisi...oli siis enemmän kuin hieman innoissaan.
Seuraaminen kytkettynä 9,5: Parempaa hihnassa seuraamista ei koskaan varmaan ole ollutkaan. Vain pari kertaa katsekontakti herpaantui hetkeksi ja yksi pysähtyminen oli hidas, sekä juoksuosuus aika väljää kuten normaalisti hihnassa.
Seuraaminen taluttimetta 9,5: Sama hieno seuraaminen jatkui, jälleen pari katsekontaktin herpaantumista ja yksi täyskäännös hieman väljä.
Maahanmeno liikkeestä 10: Seurasi hienosti ja meni melko nopeasti maahan.
Seisominen liikkeestä 9: Seurasi taas upeasti, otti pari askelta käskyn jälkeen (laittoi jalat tasan). Istui sivulle hitaasti kun alkoi katsella yleisöä...kuitenkin yhdestä käskystä.
Luoksetulo 0: Tämä harmittaa ja paljon! Normaalisti käyttämäni luoksetulokäsky on mennyt ilmeisesti aika paljonkin pilalle eikä Daco lähtenyt vaikka millä äänensävyllä kutsuinkin, istui vaan paikallaan. Neljäntenä käskynä käytin eri käskyä (ei tule sillä sivulle) ja lähti lujaa luo, ja sain sen sivullekin tulemaan kun vähän vartalolla vihjasin.
Hyppy 9,5: Muuten hyvin, mutta kun oli jäänyt seisomaan, niin alkoi haistella maata ja otti pari askelta.
Kokonaisvaikutus 10: Kuulemma hyvä ja iloinen pari oltiin.

Yhteensä siis 164 pistettä tuon yhden nollan takia josta väheni 30 pistettä.
Tuomarina toimi Ilkka Sten

Enpä voisi olla enemmän kuin tyytyväinen, kyllä poika ansaitsi nakkisämpylänsä joka käytiin huoltoasemalta ostamassa ennen kisaa. En vaan edes muistanut sitä sille näyttää ennen kisaa, mutta palkka ainakin kelpasi ja sen eteen seisoi melkein päällänsä. ;]

Kiitokset Susannalle ja Jennalle seurasta, erityisesti siitä että kestitte minun liikeanalyysejä ennen kisaa ja kisan jälkeistä pilvissä leijumista. Sekä kuvista kiitos Susannalle. :) Hetken aikaa pidetään kisataukoa kunnes lähdetään sitten sitä vikaa ykköstä yrittämään maaliskuussa.

070107_blogi3.jpg070107_blogi4.jpg