Näyttelyä edeltävät päivät olivat erilaisia kuin normaalisti, yleensä kun trimmauspöydälle hyppää Dero niin nyt vuorossa olikin Daco. Dero kyllä oli hengessä mukana koko ajan ja roikkui vähän väliä pöydän reunalla, sen mielestä kun puunattavana on nii-in kivaa! Joskus veli ihmettelikin että mikä sitä vaivaa kun se oli silmät sikkuralla ja suupielet korvissa, no kun se nauttii! Trimmauspöydällä Daco sai oleilla hetken jos toisenkin, sillä tammikuun alussa olin ajellut Dacon kaulan ja saksinut ylipitkät koristekarvat lyhyemmiksi, ja sitten hetkeä myöhemmin olin saanut idean ilmoittaa sen vielä näyttelyyn kun turkkia on jäljellä... No onneksi kasvavana luonnonvarana tuhotöitteni jäljet olivat sen verran tasoittuneet etten ihan repinyt hiuksia päästäni.

Dero meni perjantaina yökyläilemään Riikan luo ja Dumle sai jäädä näyttelyreissun ajaksi kotiin nukkumaan kerrankin rauhassa. Ja ilmeisen mukavaa oli ollut, sillä sängyssäkin oli lekotellut, mihin ei siis normaalisti ole asiaa. Daco saikin sitten nauttia yksin huomionkeskipisteenä ja se kyllä osaa ottaa siitä aina ilon irti. Viime elokuinen näyttelyreissu meni Dacolla yli kaikkien odotusten, olinkin pessimistisesti asettanut päivät tavoitte alarajaksi sinisen ja no tulihan se sininennauha sitten viimeiseksi käteen.

Daccis näytti taas että showkoira sieltä nappisilmien takaa löytyy ja mun hommana oli vain hillitä sitä ja pitää se nahoissaan, aina kehästä tultuaankin kun se ihan hiukan aina riekkui kun ei ollut käskyn alla. Pitäähän sitä aina joku oma show olla menossa kehän ulkopuolellakin... Onneksi videolla on vain kehähetket eikä mitään muuta.

Laatuarvostelusta napsahti erinomainen ihan Dacon näköisellä arvostelulla ja sen jälkeen vielä avoimenluokan voitto kera SA:n. Niin helppoa on kun se osaa, Daco ilmeisesti näytti kun olin jo manaillut ettei se ikinä tule näillä uusillä säännöillä pu-kehään enää pääsemään.

PU-kehään pääsi kuusi urosta ja niin siinä kävi että kun tuomari järjesteli koirakkoja sijoitusjärjestykseensä niin keikuttiin toisina. PU2 ja osasin jopa kieltäytyä kehäsihteerin tyrkyttämästä ruusukkeesta. Daco kyllä osaa aina järjestää yllätyksiä, täytyyköhän mun sittenkin katsoa sille muitakin näyttelyitä täksi vuodeksi...