Lauantaina menin Riikan kanssa Seinäjoen näyttelyyn. Mukana oli vain Wilma joten prinsessalla oli runsaasti tilaa tila-auton takana. Ehdein seuraamaan ja auttelemaan kultsukehällä mukavasti ennenkuin piti muihin kehiin mennä. Kävin esittämässä Elli-australianpaimenkoiran joka oli ensimmäistä kertaa elämässään kehässä, eikä tytölle mitään näyttelyihin liittyvää ole koskaan edes opetettu. Tarkoituksena kun oli yrittää hakea se tarpeellinen H että joskus olisi mahdollista valioitua jossain muussa lajissa. Elli kun ei ole mitään näyttelysukua ollenkaan. Esiintyminen sujui kuitenkin oikein hienosti ja antoi nätisti tuomarin tutkia. Suuni loksahti varmaan polviin asti kun kehäsihteeri ojensikin meille punaisennauhan eikä sitä sinistä! Kiva oli esittää Elliä näin hyvin tuloksin. ;)

Kultsukehällä hyvän ystäväni Sarin 1-vuotias Madde (Mäkiharjun Believe in Love) oli aivan upeasti suuresta narttujen määrästä VSP saaden ensimmäisen SERTinsä! Wilma jäi junnun taakse ollen PN-2 Cacibin kera (joka olikin jo 15:sta).

Junnukehä myöhästyi vaikka kuinka paljon mutta ehdeinpä rauhassa seuraamaan kultsut kokonaan. Kisasin iki-ihanan Robbien kanssa ja herran kanssa oli taas niin mukavaa olla kehässä. Vaikka herra oli esiintynyt jo rotukehässä tuloksena VSP, jaksoi häntä edelleen viuhtoa lujaa ja liikkeissä jaksoi kiitää. Junnutuomarilla ei tainnut ihan mahdollisimman oikeudenmukaista arvostelu olla ja saimmekin melko vähäisen yksittäisarvostelun. Tuomari kun oli tyyliltään vapaasti esitettävien ja löysällä juoksutettavien suosija, joten sijoitusta ei tänään tullut 40 handlerin joukosta. Mutta tyytyväinen kuitenkin olen ja kiitos taas kovasti Robbien lainasta!

Kehissä käynti ei tähän loppunut vaan pääsin vielä ryhmäkehään novascotiannoutaja Ellin kanssa. Ellin kanssa oli erittäin kiva olla kehässä kun esiintymisen se osaisi varmaan vaikka unissaan. Isoon kehään juostiinkin vauhdilla ja nätisti olisi jaksanut seistä vaikka koko päivän. Kotimatkalle saimme autoon lisää tavaraa ja väkeä kun Ellin omistajat tulivat kyytiin.

Meillä Riikka + muut vaihtoivat autoa ja Riikka otti mukaansa Dumlen. Poika kun lähti vielä samana päivänä kohti Hyvinkäätä jossa oli tarkoitus yöpyä seuraavan päivän näyttelyä varten. Daco oli selvästi aivan kummissaan kun pikkuveli lähti ja olikin kovin masentuneen oloinen kun ei ollut sitä kokoaikaista painikaveria lähellä. :D


Kiitos kaikille todella mukavasta päivästä!


Sunnuntaina
kuskina toimi jälleen ansiokkaasti Susanna ja pienten aikatauluvirheiden (ja tällä kertaa ei edes syy ollut minussa ihme kyllä ;D) takia saavuttiin Turun pentunäyttelyyn jopa huimat 10min ennen kehän alkua. Huolimatta typeristä rokotustarkastajista, jotka pari kertaa saivat sisääntullessa aikaa kulumaan turhauttavan kauan sählätessään, niin Tellervo-aussie ehti hyvin kehään ajallaan. Tellervo näytelmöi itsensä VSP-pennuksi mukavan arvostelun kera ja palkintoja saatiin siis jälleen kuljettaa mukamme omistajille.
         Junior Handlerissa ei tänään minulle & Dacolle eikä Pauliinalle & Ella-lapukalle sijoituksia tullut mutta suoritukset menivät kyllä meidän molempien osalta hyvin.

Dumle oli aamulla esiintynyt kehässä Riikan kanssa Hyvinkäällä Suomen Noutajakoira yhdistyksen päänäyttelyssä. Poika oli ollut edukseen ja saavutti 2. sijan englantilaisen Heather Morssin arvosteltavana (kp:t tuomari antoi vain ja ainoastaan luokkavoittajille) Pakkohan sitä tyytyväinen on olla kun luokassa oli 6 pentua ja kultsupentuja yhteensä huimat 49. Ja oliko se Riikka niin että täysin handlerin vika kun ei niitä pystejä tälläkertaa kotiin tullut. ;)) Muutenkin sain kuulla että poika oli ollut oikein mallikas matkalainen eikä ollut ollut mikään riiviö. Poriin Dumle matkasi jo aikaisempaa Elli-tollerin perheen kanssa josta kiitos heille. Ei tarvinnut pojan koko pitkää loppupäivää häkissä viettää.