Kun ei mätsäreitä tai näyttelyitä ollut tänä viikonloppuna ohjelmassa, niin päätettiin sitten lähteä taas kyläilemään Ulvilaan. Ei sitä nyt koeviikon kokeisiin jaksa joka päivä lukea. :D

Melko pian lähdettiin läheiseen metsään vetämään koirille verijälkiä, kaikki kolme koiraa kun ovat aivan hulluina siihen hommaan. Sillä aikaa kun jäljet vanhenivat, niin koirat saivat viilettää pitkin pihaa ja tuli siinä sitten taas perinteisesti otettua kaikenlaisia kuviakin, joita varmaan tänne blogiinkin jossain vaiheessa ilmestyy.
         Kun lähdettiin jäljestämään niin koirat puhkuivat intoa, metsään ja äkkiä oli päästävä. Daco oli aivan täpinöissään eikä meinannut millään malttaa odottaa että saatiin valjaat päälle. Jäi tutkimaan alkua hyvin innokkaasti ja lähti jäljelle hyvin. Kerran meni hetkeksi hukkaan, mutta palasi pian itsenäisesti jäljelle. Loppu menikin sitten erittäin vauhdikkaasti enkä meinannut pysyä perässä! Kun saapui kaadolle niin ei olisi halunnut millään uskoa että jälki loppui siihen. No hyvä treeni oli kyllä taas, toivottavasti saataisiin taas tätäkin ahkerammin treenailtua kun Daco lajista pitää. :)



(jatkuu....)