Aluksi teimme kaikki alokasluokan liikkeet "näytöksenä" muutamalle K7 (alokas jatko) kurssilaiselle joilla oli vähän liikkeiden oikein suoritus hakusessa. Aluksi otimme luoksepäästävyyden ja paikallamakuun. Luoksepäästävyydessä Daco on yhtäkkiä tajunnut olla nätisti (ennen halusi kiivetä tuomarin syliin) ja istui jälleen vain vieressäni kiltisti. Paikallamakuuta otimme vain hetken aikaa ja se meni hyvin.

Yksittäisliikkeistä me näytimme Dacon kanssa luoksetulon ja hypyn. Luoksetulossa Daco teki taas oman oudon kaarroksensa juostessaan luokseni ja sen seurauksena hieman törmäsi jalkoihini. Mutta täysillä sentään juoksi tuolla sisätilassakin. (: Hyppy taas meni aivan mahtavasti, ei mitään pieniäkään virheitä tullut.

Sitten kun katsojamme lähtivät, otimme ympyrässä seuraamista. Viime kerralla tässä oli hieman ongelmia ja Daco vilkuili hetkittäin muita koiria. Nyt taas ei tätä ongelmaa ollut ollenkaan. Välillä sain komentaa sitä edistämästä sillä ympyrässä kävelimme melko hitaasti ja Daco oli aivan täpinöissään. Kontakti pysyi koko ajan ja seuraaminen oli tiivistä, käännöksissä ja nopeuden muutoksissakaan ei tullut ongelmia. Iso plussa tästä Daksulle. ;>

Hyppynoutoa harjoittelimme toista kertaa. Ensiksi niin että jätin Dacon toiselle puolelle estettä kapula edessään ja siitä sitten kutsuin sen toiselle puolelle. Daco totteli salamana Ota-käskyä eikä sillä ollut aikomustakaan kiertää estettä (en ohjannut ollenkaan tällä kertaa). Sitten seuraavaksi otimme ensimmäistä kertaa kokonaan hyppynoudon. En edes muistanut käskeä Dacoa odottamaan kun heitin kapulan esteen yli, mutta eipä se edes aikonutkaan lähteä suoraan sen perään. Vähän nyki kun pidin sitä odottamassa hetken aikaa, ennenkuin päästin sen hakemaan kapulan. Hyppäsi vauhdilla esteen yli, otti kapulan nätisti suuhunsa ja toi sen veulomatta sivulleni. Piti jopa nätisti kapulaa suussaan ennenkuin otin sen.

Tunnaria otimme niin että kaikki veivät omansa keskelle huonetta ja vuorotellen koirat kävivät tunnistamassa omansa joukosta. Viime kertoina Daco on alkanut maistella vääriä kapuloita joten saimme tehdä harjoituksen vasta toisiksi viimeisinä. :D Mutta Dacopa yllätti tällä kertaa tässäkin liikkeessä kaikki. Haisteli kapulat läpi, vähän enemmän kiinnitti huomiota tummimpaan (monta kertaa käytetty ja todellakin hajustettu) mutta valitsi kuitenki omansa muiden joukosta!

Hyppyä otimme vielä toiseenkin kertaan mutta nyt se meni huonommin kuin alkutunnista. Seiso-käskyn jälkeen otti pari askelta ja lähti hyppyynkin vasta toisesta käskystä.