vuosi_2006_2.jpg

Vuotta 2006 tulemme muistelemaan hyvillä mielin. (: Haaveet ja tavoitteet toteutuivat, monet jopa paljon huimemmin kuin olin edes mielessäni toivonut.

Näin aluksi voisin tiivistää Dacon saavutuksia:

Alkuvuonna nappasimme tottelevaisuuskokeesta ALO1. Tuolloin Daco vasta 11kk ikäinen ja sitten iskikin se murrosikä. Tuohon tulokseen olen erittäin tyytyväinen, sillä itse en pidä ollenkaan tokossa kisaamisesta ja kyllähän se minun mielialani hyvin paljon vaikuttaa Dacon suoritukseen. Ehkä me taas joskus tässäkin lajissa kisaillaan. Treenejä jatketaan ainakin ahkerasti hyvässä porukassa hyvän kouluttajan johdolla. ;]

Agilityn aloittaminen alkoi todellakin vauhdikkaasti ja poika on todellakin elementissään siinä lajissa. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei puutu kun Daco pääsee radalle... Ohjaajan vaan pitäisi nostaa kuntoaan ja saada vauhtia töppösiin enemmän.

Näyttelyissä Dacolla meni yllättävän hyvin. Neljästä rotukehästä saldona 2 x ERI ja 2 x EH. Sekä ouppenissa sijoittui 4. Nyt Dakkelsson pitää jonkin aikaa lomaa rotukehistä, ehkä jossain lähinäyttelyissä pääsee arvosteltavaksi... Katsotaan nyt miten tuosta kehittyy ajan kuluessa.

Mätsäreissä poika keräsi monen monta sijoitusta sekä 10/15 mätsäristä saatiin punainen nauha. Myös BIS-kehään pääsimme vuoden aikana neljä kertaa ja siellä sijoituimme 4., 3., 2. ja 1.! Joka kerta kehässä oli todella hauskaa ja kyllä on mukavaa tuon pojan kanssa mätsäreitä kiertää.

-----------------

Vuoden aikana pääsin tutustumaan hyvin moneen valloittavaan koirapersoonaan. Suurin osa näistä kymmenistä koirista oli rodultaan kultaisia, mutta mukaan mahtui myös jos jonkinnäköistä karvakorvaa. Rotukehissä tuli pyörittyä pelkästään kultsujen parissa, mutta erittäin mukavaa oli päästä handlailemaan uusiakin tuttavuuksia. Myös mätsäreissä pääsin kehään muidenkin kuin Dacon kanssa.  Joten suuret kiitokset siis jokaiselle, joka antoi koiransa minulle esitettäväksi. Toivottavasti ensi vuonnakin saan lisää yhtä hienoja kokemuksia niin rotukehin kuin junnujen puolella.

Junior handler-kisoissa koin niin Dacon kuin muidenkin junnukoirieni kanssa aivan mahtavia hetkiä! Parhaina ehdottomasti GR:n leirin leirimestaruus sekä Raision BIS-1 sija! Kyllä siinä välillä silmätkin kostuivat kun suoritukset riittivät sijoituksille asti. Kisasin Dacon kanssa suurimman osan kisoista mutta myös kultsut Mocca ja Renee, borzoi Via sekä coton de tuléar Onni olivat kisakavereinani. Viimeisenä junnuvuotetani, vuonna 2007, yritän päästä kisailemaan enemmän uusien tuttavuuksien kanssa.

Näin lopuksi haluan kiittää kaikkia ystäviäni tästä upeasta vuodesta. Kaikki näyttelyt ym. tapahtumat ovat olleet aina hauskoja ja monet hyvin mieleenpainuvia sillä hyvässä seurassa on aina mukavaa viettää aikaa! Harvat tämän vuoden huippu hetkistä olisivat tuskin olleet mahdollisia ilman teitä. Ehkä taas ensi vuonna uusitaan huippu viikko Vehmaalla, Golden ringin leirillä ja etenkin Messari viikonloppu. ;D

Vuoden 2007 aikana meille taitaa tassutella jotain pitkään odotettua, kultaista ja suloista, mutta ei siitä sen enempää. ^__^