563975.jpg563977.jpg

Mentiin Dacon kanssa viettämään vappua Susannan ja bernien luo. Koirilla oli taas hauskaa ja myös koirien omistajilla. Kuvailtiin taas koiria kun uuden putken ja salamakin olin kameraan saanut. Tuli kyllä entistäkin parempia kuvia. Tässä hieman kuvasatoa. :)

563982.jpg  563980.jpg
Daco ja Peppi loiskivat joka ojassa missä vain mahdollista ja kastelivat itsensä lisäksi myös kaksijalkaiset juoksemalla kauhealla kiireellä ravistamaan aivan viereen... Ja kun turkit oli saatu mukavan viileiksi niin oli kiva juosta tuhatta ja sataa pitkin pururataa.

563987.jpg563986.jpg
Kun turkki oli jo valmiiksi märkä ja roskainen, niin seuraavaksi suunnattiin tietenkin pellolle. Mukavasti pelto pöllysi ja koirat muistuttivat väriltään enemmän tasaisen harmaita. Mutta ehti sitä välillä pysähtyä poseeraamaan kannolle, mitä nyt turkki oli siinä vaiheessa jo aivan likainen. Kun sitten takaisin sisälle päästiin niin suoraa pesulle joutuivat molemmat koirat. Likaisina mutta onnellisina. ;]

----

559195.jpg559196.jpg

Tiistaina lähdettiin mätsäriin. Paljon oli taas tuttuja tullut ja alkuaika menikin pelkästään siihen että yritti kaikkien kanssa edes pari sanaa vaihtaa.
         Ensin Susanna pikkusisko kisasi Stellan kanssa lapsi&koira kisassa hyvällä suorituksella mutta tänään sijat menivät pienemmille esittäjille... Sitten oli vuorossa isojen pentujen luokka jossa esitin Stellan. Stella oli tänään vähän huonommalla päällä kuin yleensä (lihapullat unohtuivat jääkaappiin) mutta kuitenkin ihan kunnolliseen esiintymiseen tuomarin mielestä yllettiin, sillä tuomari kehui Stellaa paljon ja antoi meille punaisennauhan. Parina meillä oli aivan ihana siperianhusky joka olikin lopulta oikeutetusti BIS-1! Mutta mepäs se kuitenkin pariarvostelussa voitettiin. ;] Susanna ja Peppi saivat sinisennauhan joten ehdittiin kuvailemaan toisiamme hyvin. Peppi esiintyi hienosti ja varmasti ja ylsi 2. sijalle! Stella taas taisteli punaisissa jopa sijalle 3.! Taas sain kantaa Stellan omistajalle Riikalle palkintoja koiraa palauttaessani, mikäs sen mukavampaa kun aina Stellan kanssa niitä palkintoja kehästä haetaan. ;D

559198.jpg559201.jpg
Sitten oli Dacon kanssa vuoro astua kehään. Voitimme parimme eli saimme punaisen. Tuomari kehui jo tässä vaiheessa Dacon iloista esiintymistä ja sitä kuinka hievahtamatta se oli tutkittaessa vaikka vapaana seisoikin. ;] Punaistenkehässä Daco jatkoi loistokasta esiintymistään ja oli hienoa juosta lujaa kehää ympäri kun koira oli ihanalla show-tuulella. Nappasimme jatkopaikan heti ja lopulta päädyimme 1. sijalle!! Upeaa! Siitä onkin aikaa kun viimeksi bis-kehään päästiin (heinäkuussa -06). Hetken saimme kehän alkua odotella ja leijaili ilmasta sitten vähän luntakin... BIS-kehässä oli meidän lisäksemme englanninspringerspanieli, mäyräkoira, snautseri, siperianhusky, briardi ja staffi. Daco oli tässä vaiheessa jo hieman väsynyt (kyläileminen on aina väsyttävää) mutta hienosti se silti jaksoi loppuun asti seisoa, mutta siitä onkin kiittäminen Niinan (Arttu-kultsun omistajan) lahjoittamia maksapaloja. Lopulta sijoituimme BIS-5 sijalle.

559209.jpg559212.jpg
Palkinnoksi saimme kaksi hienoa isoa ruusuketta, pokaalin, keksipaketin, luita, nameja, lelun ja kaikkea pientä Bento Kronen tavaraa. :)

Kiitos Susannalle hauskasta vapusta! Niin ja kiitos Riikalle joka huolehti Dacosta sen aikaa kun olin Stellan kanssa kehässä. :)  

556849.jpg