Lähdimme poikien kanssa viettämään juhannusta Susannan luo Ulvilaan. Bellalla oli juoksut, mutta se ei Dacoa haitannut. Daco vain yritti päästä karkuun tätä innoissaan olevaa neitokaista joten sen suhteen ei tullut ongelmia. Koiria pidettiin kyllä tietenkin suurimmaksi osaksi eri tiloissa. Hoidossa oli vielä juhannuksen ajan myös jo tutuksi tullut Rippe-phaléne jonka kanssa kummatkin D:t tulivat hyvin toimeen edelleen.

22.6
Lähdettiin käymään rannalla koirien kanssa, Dumlekin pääsi nyt ensimmäistä kertaa veteen tutustumaan. Daco ja Peppi puhkuivat intoa heti kun huomasivat minne tultiin ja saivatkin heti hirvittävät hepulit kun pääsivät irti. Lujaa juoksivat niin hiekalla kuin vedessä. Dumle oli aluksi hieman ihmeissään paikasta, mutta hetken ihmeteltyään yritti pysytellä isompien vauhdissa mukana. Veteenkin tultiin reippaasti kahlaamaan ja alkoi uimaan heti kun jalat eivät pohjaan enään yltäneet. Mutta aina kun mamman luo päästiin niin piti alkaa kiipeämään syliin huilaamaan, ja huilaustukena kävivät kyllä myös Daco ja Peppi. :D Välillä mentiin aina rannalle jossa Duuduu pääsi pyhkeen sisään kuivattelemaan, kunnes jaksoi taas juosta kovaa muiden mukana. Välillä Dumle hakeutui ihan itse tavaroidemme luo makaamaan pyyhkeen päälle, josta oli hyvä tarkkailla muiden rannalla olijoiden liikkeitä ja katsella meitä. Vaikka rannalla ei kyllä ollutkaan kuin pari ihmistä koiriensa kanssa meidän lisäksi.

686536.jpg 686537.jpg686538.jpg

686541.jpg686543.jpg

Oli kyllä väsyneitä ja hiekkaisia koiria kun lähdettiin ajelemaan takaisin Ulvilaan. Ja jälleen kerran, niin kuin jokaisella ajomatkalla, Dumle hakeutui Pepin viereen/päälle makaamaan. Aivan uskomattoman suloinen näky kyllä aina vain on kun Peppi ja Dudu nukkuvat suloisesti vieretysten. Daco taas halusi maata ja vallata ison alueen ihan itsekseen. ;D

686549.jpg686546.jpg


23.6
686539.jpg686540.jpg

Lauantaina lähdettiin ajelemaan Kankaanpäähän, Kuninkaanlähteen leirintäalueelle jossa Susannan perhe vietti juhannusta. Heti ulos autosta astuttaessa Dumle alkoi kerätä suuren joukon ihastelijoita ja rapsuttelijoita. Kiertelimme alueella ja koiratkin pääsivät juoksentelemaan vapaana alueen ympäri kiertävää tietä pitkin. Asuntoautolla molemmat vain makailivat vieressämme vapaana ja lempipaikka oli ehdottomasti auton alla.

Dumle käyttäytyi jälleen erittäin reippaasti eikä mikään pelottanut vaikka valtavasti väkeä ympärillä koko ajan olikin ja kaikennäköisiä koiriakin alueella oli.

24.6



(tulossa)