Lähdettiin lauantaina ajelemaan toiselle puolelle Suomea. Mukaan näyttelyreissulle lähti Riikka ja Susanna sekä Dumle, Wilma (Greenhill's Feather Fan), Veeti (Clearing Pond's David Beckham) ja pikkuinen Wenla (Joystep's Unique Desing) turistiksi. Matkalla otettiin kyytiin Kouvolasta vielä Remus (Clearing Pond's Bodyguard) ja sitten mentiin yöpaikkaamme Imatralle. Riikan kasvatin omistajat ystävällisesti majoittivat meidät ja hienosti koko koiralauma tuli keskenään toimeen, ja talokin pysyi ehjänä.

Aamulla lyhyen ajomatkan jälkeen oltiin hyvissä ajoin näyttelypaikalla.Koirat eivät onneksi  likaantuneet mitä aluksi pelättiin, sillä näyttely pidettiin Citymarketin parkkihallissa. Dumle kävi ensiksi kanssani pyörähtämässä junioriluokassa ja ensimmäinen EH sieltä sitten tuli. Poika kuitenkin esiintyi taas aivan upeasti ja pitää sitä nyt joskus ERIä huonompiakin hakea. Sitten olivat kehässä nuortenluokan koirat Veeti ja Ella (Clearing Pond's Delicious Dream). Veeti ERI3 ja Ella EH.

1337905.jpg1337911.jpg
Dumle ja Wenla kakaroiden leikkihetki.                                                                                                           Dumle kehässä.

Kun avoimenluokan urokset olivat kehässä käyneet niin saimme päähämme kavereideni kanssa idean että mitä vien Paten (Kokiksen Hodie Hic) laatuarvosteluun kun yhteistyö on aina tuntunut meillä pelaavan. No laiska Pate yllättikin ja pisti kaiken energiansa peliin ja arvostelussakin mainittiin innokkaasta liikkumisesta. Meillä molemmilla oli kyllä kehässä kivaa yhdessä. ERI sieltä sitten tulikin koiran mukana omistajille palautettaessa. Avoimen kilpailuluokkaan sain hihnan päähän ihanan Remuksen joten Taija sai itse viedä Paten. No suuresta 15 koiran luokasta molemmat urokset poimittiin jatkoon ja lopulta Remus oli 2. ja Pate 1. Joten tästä suuresta luokasta saatiin ihan tuplavoitto. PU-kehässä esitin Remuksen joka poimittiin jatkoon mutta loppumetreillä sitten tippui sijoituksilta. Pate oli kuitenkin vielä PU3! (joka oli siis ehdottomasti sponsored by Hanna ja Elina, Taija vaan sai kaiken kunnian meidän uurastuksesta) Wilma oli hienosti PN-3.

1337881.jpg1337884.jpg1337913.jpg
Pate ja Remus

Kehän ulkopuolella tuli taas kokeiltua monia eri kultaisia, ihaninta oli kuitenkin päästä kokeilemaan Dumlen äidin Vapun esittämistä. Dumle on kyllä niitä Vapun ihanimpia piirteitä perinyt, todella samanoloisia ovat. Takaisin kotiinkin päästiin hyvin, autoonkin saatiin hyvin mahtumaan taas 4 koiraa, 4 häkkiä, 3 ihmistä ja kauheat määrät matkatavaraa.

Oli kyllä erittäin mukava reissu ja näyttelypäivä. On se Susannakin on saatu jo aika paljon näihin kultsupiireihin mukaan tuolta berniporukoista: meidän roudari, valokuvaaja, koirankouluttaja ja pro(vaikeiden koirien)handleri. Iso KIITOS taas kaikille! :)))