140107_daco1.jpg
Dacon tyylinäyte. :)

Toinen ja viimeinen junnuvuoteni alkoi Lahden ryhmänäyttelyssä. Kisakaveriksi otin Dacon, sillä tämä viimeinen vuosi on mukava aloittaa niillä kaikista tärkeimmillä ja rakkaimmilla koirilla. Turun KV:ssä kun on tarkoituksena kisata Mocca-kultsun (Dacon sisko) ja Peppi-bernin kanssa. Nämä tytöt ovat minulle ehdottomasti tärkeimmät koirat Dacon lisäksi. :))

Kyydissämme Lahteen lähtivät myös Sanna ja hänen Onni-cotoninsa, hekään eivät sijoittuneet junnuissa. Ystäväni Susannan Peppi-berni oli pentuluokassa sijoittuen 3. Susannan pikkusisko näytti taas handlaustaitonsa ja sijoittui hienosti nuoremmissa junnuissa 4.!

Meidän osalta kisa sujui olosuhteisiin nähden hyvin. Daco kun ei ole edellisilläkään kerroilla tuolla parkkihallissa oikein esiintynyt ja liikkeet menevät aina huonosti, askeleet kun muuttuvat entistä "töpöttävimmiksi".... Ties mistä sitten johtuu. Ja valitettavasti tuomari ei meille sanonut haluamaansa liikettä niinkuin piti, mutta pistetään se nyt vaikka hänen ekan junnutuomaroinnin piikkiin. Mitäs pienistä kun ei se liike hänelle muutenkaan näyttänyt loppujen lopuksi olleen kovin ratkaiseva. ;)
      Vapaasti Daco jaksoi seistä hyvin ja heilutti häntäänsä jatkuvasti, asetellen seisominen oli taas aika matoilua kuten usein, mutta eipä sitä paljoakaan sitten edes yritetty kun nätimmin itsensä esittelee vapaana.

140107_peppi2.jpg140107_peppi1.jpg
Pepin kanssa treenailua.

Hallissa ehdin myös treenailla Pepin kanssa. Tytöllä on ikää 8kk ja hienosti osaa jo esiintyä. Mutta tuli taas huomattua että pienestä on kiinni se seisominenkin Pepin kanssa. Taitaa muuten olla Susannakin viettänyt "aivan liian paljon" aikaa kultsujen parissa. Tälle bernineidille kun on opetettu samat pienet eleet mitä käytämme kultsujenkin esittämisessä. Nim. kultsusormiliike. ;D

Kiitos kavereilleni näyttelyseurasta sekä haaauskasta ruokaseurasta. ;]