Tällä kertaa suunnattiin nokka kohti Helsinkiä (kuten kahtena seuraavanakin viikonloppuna) Kaapelitehtaan pentunäyttelyyn. Lattialle ei oltu levitetty ollenkaan mattoja, joka aiheuttikin hiustenhalkomista kehässä kun tassut eivät aina pitäneet kunnolla. Tästä kyllä suuri risukasa järjestäjille!

1096733.jpg
PUP-1 ja PUP-2

Dumle kun oli tänään taas oikealla showtuulella, odotti malttamattomana että joko nyt, joko nyt. Ja kun kehänauhojen sisäpuolelle pääsi niin häntä pysyi selkälinjan tasalla itsestään ja oltiin taas niin polleata vapaasti seisoessaan että. Nuorempiin uroksiin oli ilmoittaututunut Kirsi Niemisen arvosteltavaksi 3 pentua ja vanhempiin samoin. Narttuja olikin sitten loput 12. Dumle esiintyi jälleen normaaliin ylvääseen tapaansa ja voitti luokkansa saaden kp:n. Tuomari kertoi paljon sijoittuneista koirista ääneen ja sanoikin Dumlesta mm. siitä, että se kantaa itsensä aivan upeasti eikä sitä tarvi yhtään ohjailla kun se tietää mitä tekee (niin jaa muka showkoira? ;D) Ja että on myös upeassa näyttelykunnossa. Pää ainoa pieni miinus mitä löysi ja oli pitkään miettinyt mitä siitä olisi arvosteluun kirjoittanut.
        Dumle voitti myöskin nuorempien urosten voittajan ollen siis PUP-1. Nartuissa vastaan asettui viime viikonlopun tapaan Greenhill's Zenith ja tänään osat vaihtuivat, Dumle sai tällä kertaa "tyytyä" VSP:hen. Tuomari kertoi syyksi Dumlen vielä kehittymättömän pään, no päästiinpä kerrankin ajoissa lähtemään kotiin. Itsellä kun koeviikko vielä edessä...

"Erinom. tyyppiä oleva, hienosti esiintyvä uros. Pää voisi olla kauttaaltaan hieman täyteläisempi. Upea ylälinja. Erinom. runko, leveät reidet & erinom. takakulmaukset. Hyvä karvanlaatu. Vahva raajaluusto." 7-9kk 1. kp, PUP-1, VSP-pentu. Tuomari Kirsi Nieminen.