600154.jpg 600166.jpg 600183.jpg

Lauantaina lähdin Susannan ja muiden kyydissä Raumalle. Aluksi Peppi kävi rotukehässä ja tänään tuloksena EH3. Ennen junnujen alkua Susanna syöksyi parsoni kehälle tuttujen koiran kanssa ja sainpa minäkin sitten parsonrussellinterrierin esittämistä siinä samalla kokeilla.
          Pauliina kisasi nuoremmissa junior handlerissa ja oli upeasti 3. Elli-tollerin kanssa! Minä menin kisaamaan jälleen Pepin kanssa suunnitelmista poiketen. Kehän vieressä oli joku aivan Susannan näköinen tyttö joka veikin välillä Pepin mielenkiinnon (Peppi on kovasti Susannan perään), mutta kyllä tyttö malttoi kuitenkin esiintyä kanssani mutta tänään se ei sijoituksille yltänyt. Tuomari Roy Baker oli erittäin mukava ja jutteli niitä näitä jatkuvasti. Itsellä vaan meinasi mennä kieli solmuun englantia puhuessa. :D

Junnujen jälkeen suuntasin vielä kultsukehälle jossa tutut saavutti upeita tuloksia. Venny oli pn-3 saaden ensimmäisen SERTinsä! Sekä Wilma VSP. :)

------------------

600133.jpg600135.jpg600136.jpg

Sunnuntaina pääsin kisaamaan uuden tuttavuuden kanssa. Sain Sanillan kasvattajalta lainaksi suloista Miina-havaa (Sanillan Girlish One) jonka näin paikanpäällä ensimmäistä kertaa. Aluksi minun piti kisata Lyyli-havalla mutta tyttö pelästyi niin paljon yhtä koiraa että katsoin parhaaksi vaihtaa...

Nuoremmissa Pauliina uusi eilisen sijoituksensa ollen 3. Ninja australianpaimenkoiran kanssa!

Vanhemmissa tuomari Maija Mäkinen teetti mukavan paljon liikkeitä jotka olivat ehdottomasti Miinan juttu. Koirat jaettiin isoihin ja pieniin ja siinnä ryhmissä sitten kierrettiin kehää ja mentiin yksittäisarvosteluun. yksittäisarvostelussa Miinaa vähän jänskätti tuomari, mutta hampaidennäyttö sujui hyvin. Liikkeinä tehtiin edestakaisin, kolmio, ympäri ja jonon perään. Ympärikierrettäessä piti sitten vaihtaa puoltakin joka sujui erittäin helposti kun on tottunut isojen koirien kanssa kääntyilyyn. ;D Yksittäisarvostelunkin jälkeen kierrettiin vielä kehää pikkukoira ryhmässä ja tehtiin pariliikkeitä. Me teimme edestakaisin parimme kanssa kaksi kertaa, eri suuntiin. Nämäkin sujuivat hyvin eikä Miinaa yhtään kiinnostanut viereinen koira. Sitten kaikki tulivat kehään ja tuomari pysähteli parin koirakon kohdalla. Mekin teimme vielä yhden kolmion joka sujui jälleen hyvin kuten muutkin liikkeet. Lopulta tuomari alkoi karsimaan, meidät mukaan lukien. Kun olin jo lähdössä kävelemään pois kehästä niin tuomari alkoikin antamaan piiiiitkän palautteen: Kuulemma osasin esittää koiran erittäin hyvin ja minulla oli varmat ja hyvät otteet. Mutta koska koira on vielä vilkas ja nuori eikä jaksa kauaa pysyä kuitenkaan paikoillaan (vaikka sainkin sen aina nopeasti takaisin seisomaan) niin tipumme tänään sijoituksilta. Toivotti sitten tsemppiä jatkoon ja kiitti tulemisesta... että jäi vähä paha maku suuhun kun kehuja sain esittämisestä mutta ei nyt se sitten tänään riittänyt tuomarille vaan koiran piti olla itsestään paikallaan kuin tatti. :D Mutta erittäin tyytyväinen olen kyllä minun ja Miinan suoritukseen! Paljon kiitoksia Sannalle että sain Miinaa lainata.

600132.jpg600138.jpg