Perjantaina menin katsomaan (=kuvaamaan) Kontaktikoiriin Susannan ja Pepin tokoryhmän treenejä, sieltä sitten menin Ulvilaan yökylään. Illalla pestiin molemmat bernit sekä laitettiin Pepin turkki näyttelykuntoon, välijärkytyksistä huolimatta lopputulos oli hyvä. Yöllä tulikin nukuttua vain pari tuntia ja kohti Tamperetta lähdettiin aamulla kuuden aikaan. Napattiin vielä melkein naapurista kultsuneiti Windy mukaan minulle junnukoiraksi. Koirat olivat kiltisti koko matkan, mutta meillä handlereilla oli hieman väsynyt tunnelma. :D

Tampereella oltiin jo hyvissä ajoin paikalla ja oltiin melkein ensimmäisinä hallissa. Saatiin vielä kolmas koira, Pepin äiti Helmi joukkoomme lisäykseksi ja siinä sitten koirien kanssa ehdittiin hyvin treenailla. Hyvin mahtuivat kaikki kolme koiraa olemaan häkissäkin sulassa sovussa.
         Ensiksi Susanna pikkusisko Pauliina meni Helmin kanssa kisaamaan junior handleriin nuorempien sarjaan. Kisa sujui heiltä hyvin ottaen huomioon hyvin lyhyen harjoitteluajan ja Pauliinan vähäisen kokemuksen vieraista koirista. Sijoitusta heille ei kuitenkaan tullut. Sillä aikaa kun itse kisasin vanhempien sarjassa, niin Peppi kävi rotukehässä hienoin tuloksin. 19 koiran joukosta neiti oli ERI3! Hienosti alkoi laatuarvostelujen saanti, kuten myös Dacolla vuosi sitten Tampereella. ;)

Junior Handlerissa oli lauantaina 61 osallistujaa ja tuomarina toimi Sampo Miettinen. Kisasin ensimmäistä kertaa Windyn (Greenhill's Stardust) kanssa junnuissa, mutta muuten näyttelyissä ja muulla ajalla on Windyn kanssa tullut harjoiteltua.
        Suuren junnumäärän takia tehtiin ryhmiin jakoa ja kisa venyikin aika pitkäksi. Yksittäisarvostelussa teimme edestakaisin ja seisotin Windyä sekä asetellen että vapaasti. Suoritus sujui meiltä hyvin ja Windy seisoi etenkin vapaasti hienosti! (ja vielä sen vähäisen treenauksen jälkee, tyttö on melkoisen viisas ;] ). Ryhmästä tuomari karsi porukan noin puoliksi, me olimme jatkossa!
         Jatkoonpäässeet tekivät kolmion, joka sujui meiltä myöskin hyvin. Windy jopa paransi tässä vaiheessa entisestään vapaasti seisomistaan! Kun kaikki olivat kuvion tehneet, valitsi tuomari 13 jatkoon. Suureksi iloksemme myös me kuuluimme tähän porukkaan. Seuraavaksi teimme toisen koiran kanssa yhtä aikaa edestakaisin. Meidän parinamme samojedin esittäjä (joka lopulta voitti) ja liike sujui ihan hyvin. Vähän oli jo laiskaa liikkumista. Tämän pidemmälle emme enään päässeet (=sijoituksille) mutta erittäin tyytyväinen olen! Oli aivan mahtavaa pärjätä Windyn kanssa näin hyvin. (:

Sillä aikaa kun olimme junnukehässä niin Helmi kävi pyörähtämässä rotukehässä ja ERI sieltä sitten tuli, sijoitukset menivät tänään kuitenkin muille koirille (joilla oli sitä karvaa toisin kuin Helmillä ;D).

-------------------


Sunnuntaina synttärisankari Daco pääsi mukaan Tampereelle kisakaverikseni junnuihin. Kilpailu oli sm-osakilpailu ja tuomarina toimi Iso-Britanniasta saapunut Lynn C. Rock. Kilpailijoita oli tänään vanhemmissa huimat 71! Kisa kesti tänään vielä pidempää (olisiko ollut n. 5h...) ja välillä Dacollakin alkoi näkyä turhautumista ja väsymistä.
             Kisaajat jaettiin taas ryhmiin ja joka ryhmässä kestikin suunnilleen tunti. Me olimme "keskikokoisten" eli kakkosryhmässä. Yksittäisarvostelussa teimme kolmion ja edestakaisin. Hieman Daco juoksi vinoon kolmiota alettaessa tekemään (miten niin niuhottaja oman koiran kanssa...) mutta muuten suoritus meni kyllä loistavasti. Seisoi todella nätisti vapaana vaikka aluksi pelkäsinkin että näyttelypaikan ahtaus ja meteli verottaisivat esiintymistä. Onneksi oli Jutta paikalla joka sai Dacon aina ihan täpinöihin vain sanomalla pari sanaa. ;]
              Kun alettiin luetella jatkoonpääsijöitä, niin en todellakaan odottanut kuulevani meidän numeroamme. Mutta sieltä se sitten kuuluikin ja pääsimme 23 parhaan joukkoon! Jatkossa teimme
        

(jatkuu...)




Lauantaina kisasin Windyllä (Greenhill's Stardust) ja pääsimme 13 parhaan joukkoon. Kilpailijoita vanhemmissa oli 61! Tuomarina oli Sampo Miettinen.

Sunnuntaina kisasin Dacon kanssa ja pääsimme 23 parhaan joukkoon. Tällä kertaa kilpailijoita oli 71! Tuomarina toimi Lynn C Rock.

472759.jpg472762.jpg