Kesän ajan Satakunnan seura- ja kääpiökoirayhdistys on pitänyt maanantaisin näyttelytreenejä. Parina kertana kävin treenaamassa espanjanvesikoira Lacun kanssa, mutta nyt lähdin ihan oman koiran kanssa. Pääsimme Dumlen kanssa jälleen englanninspringerspanieli Stellan omistajan Riikan kyydillä, mukaan tällä kertaa tuli kylläkin hänen toinen koiransa lk chihuahua Gizmo. :) Dumle otti rauhallisesti automatkan ja nukkui sylissäni, jalkatilassa ei suostunut olemaan vaan syliin oli päästävä.

Treeneissä katseltiin kun kaikenlaiset koirat pyörivät näyttelyjuttuja treeneillen. Samalla siinä otettiin Dumlenkin kanssa katsekontakti-, maahanmeno-, seisomis- ja sivulletuloharjoituksia. Ja upeasti poika teki kaiken, ei mitään vaikutusta ollut vieressä olevilla häiriöillä! Ja muutenkin käyttäytyi erittäin mallikelpoisesti, toisia koira katseltiin rauhassa ja jos jotain kaveria pääsi haistelemaan niin haisteli vain nätisti ja tuli sitten takaisin luokseni. ;] Ainoastaan iso rotikka oli vähän jännempi tuttavuus ja siihen tutustuttiin varovaisemmin, etenkin kun se oli vähän tungettelevampi tapaus.

Dumle keräsi myös jonkinlaista fanikerhoa ympärilleen ja nautti suunnatomasti kun pääsi siliteltäväksi ja kiipeämään syliin. Etenkin eräs pikkupoika oli Duuduun mielestä kiva kun sai korvia nuolla ja oli muutenkin vähän enemmän itsensä kokoinen ihminen. Ja kyllä se Osuuspankki koira mainita sieltä taas tuli, saa näköjään kuulla vähän useamminkin saman jutun. ;D

Treenien loputtua pääsin myös vihdoin viimein kokeilemaan Gizmon esittämistä, aina se on vain unohtunut. Poika pisti kyllä haastetta peliin sillä on oikea mammapoika, mutta kun mulla oli taskussa vastustamattomia lihapullia niin niiden eteen tehtiinkin sitten vaikka mitä.