Dacon viimeinen rotukehä ennen näyttelytaukoa oli Lahden erikoisnäyttelyssä. Paikalle kesti hetken aikaa löytää mutta hyvissä ajoin kuitenkin sinne selviydyttiin.
      Sillä aikaa kun Daco valmistautui omaan kehäkoitokseensa häkissään, niin minä toimin jälleen muiden apuna. Suurimpina hommina trimmasin hieman Ellaa (Clearing Pon'd Delicious Dream) ja pyörähdin kehässä Figon (Clearing Pond's Don Juan) kanssa. Figo sai EH:n mutta ei sijoittunut suuressa junioriluokassa.
       Nuortenluokassa oli 14 koiraa, Daco sai EH:n muttei sijoittunut. Esiintyminen oli tänään iha ok, kyllä se Jämillä iloisemmin seisoi mutta ravaaminen sujui tänään paremmin. Johtuu varmaan paljolti paikasta joka oli tällä kertaa Toto-halli. Kun Dacon kehä oli ohitse niin isä lähti lenkkeilemään sen kanssa ja poika olikin saanut viilettää vapaana pitkin metsiä.

Olin paikalla aivan loppuun asti ja tutut (ja samalla myös Dacon sukulaiset) pärjäsivät oikein loistavasti. Mm. Wilma BIS-1 ja Windy pn-3, sert ja tuli samalla myös valioksi!! :) Oikein mukava päivä oli, kiitos kaikille.