(c)Linda Wikman

Vain pari viikkoa ekasta epävirallisesta nomestartista oli jo seuraavan samanlaisen aika, nyt kuitenkin dameilla suoritettuna. Tällä kertaa oli mukana kaikki treeniporukastamme.

2.4.2011 Pälkäne, Pirkan damit
Tuomarit: Tea Parttimaa (haku), Krista Niskala (ohjaus/markkeeraus) Tulos: 70/80p.
Haku Karamellimaisen sulavasti tekee maukasta hakua, löytäen sopivasti patukoita pitäen niistä makeasti kiinni.

16

Markkeeraus Näkee molemmat heitot. Hakee suoraviivaisesti ja rauhallisesti molemmat.

19

Ohjaus Tarkkaavainen laukauksessa. Kuuntelee hyvin pilliä.

17

Yhteistyö -Toffeen ja keksin yhteensopivalla tavalla tekevät hyvää yhteistyötä. (8)
-Koirakon yhteistyötä oli miellyttävä seurata. (10)

18

Kuten arvostelusta huomaa niin Dumle kutsumanimi laittoi toisen tuomarin mielikuvituksen lentämään ja saatiin hiukan muista poikkeava kirjallinen arvostelu. Molemmat rastit sujuivat mukavasti ja suoritukset olivat pelkkää hienosäätöä vaille.  


(c)Linda Wikman

 

Näin keväällä meillä on poikien kanssa yhteen putkeen synttärit, mutta jokaisen synttäripäivänä tuli kyllä taas juhlittua erilaisten kakkuversioiden kera. Ja iätkin on helppo muistaa kun parin vuodein välein ovat pojat syntyneet: Daco 6v., Dumle 4v. ja Dero 2v. Uskomatonta kyllä niin lauman vauvakin on jo parivuotias, vaikka sitä ei kyllä huomaakkaan... Synttärit oli myös kaniherra Aksulla (8v.), joka nykyisin saa nauttia päivittäisistä märistä pusuista Deron toimesta. Ennen kun ei koirat ole päässeet vapaana kirmaavan kanin kanssa samaan tilaan, mutta Dero on ottanut tavaksi käydä päivittäin pientä ystäväänsä tervehtimässä.

Dumlen synttäripäivänä oli vieraskin pääsemässä osingoille herkuista, kun yksi Nannan hoitopäivistä osui sopivasti siihen päivään. Poikien iloksi Nanna onkin ollut meillä nyt useasti päivähoidossa tuomassa vähän lisäsäpinää arkeen. Hienosti menee laumajatkeena tuo vieraileva tähtikin.

 

Deron ensimmäinen avoimenluokan koitos oli Vaasa KV:ssa 10.4., paitsi että ulkomailla pyörähti kyllä avoimessakin jo viime syksyllä. Virolainen Ingrid Hein palkitsi Deen avoimenluokan voitolla SA:n kera, mutta PU-kehässä ei sijoitusta tullut. Windy tänään vain valioiden nelonen SA:lla.

Kevään myötä lumetkin ovat jo lähes kokonaan huventuneet, ja keväthuumassa tuli käytyä peräti kolmessa match show'ssa pääsiäisen aikoihin. Dumle valikoitui niihin jokaiseen treenailemaan esiintymistä kun sen kehäajoista oli kulunut pisin aika. Laskusuhdanteisilla tuloksilla mentiin sillä ensimmäisessä Duu oli isojen koirien punaisten 1. ja BIS-1, seuraavassa punaisten 2. ja kolmannessa punaisten sijoitukset jaettiin kokonaan muille. Mutta upean ryhdikkäästi kyllä taas esiintyi kaikissa, eipä ollut taidot päässeet ruostumaan.

23.4. Lähinäyttelyyn Harjavallan ryhmikseen olin ilmoittanut Dumlen ja Deron. Nyt oli niiden vuoro, Daco kun pyörähti kyseisen tuomarin arvosteltavana jo alkuvuodesta. Poikien tulokset olivat hienot sillä uroksille jaettiin vain 6 SA:ta, Dero AVO ERI1 SA PU2 V-SERT ja Dumle VAL ERI2 SA. Ja kun kaikki kuusi urosta tuomari laittoi järjestykseen niin Dumle ns. PU5. Lähellä oli ettei heti toisella yrityksellä sitä viimeistä sertiä tullut. :)