Perinteisesti menimme taas mätsäriin. Dumle oli nyt ensimmäistä kertaa isoissa koirissa, joten Daco sai tällä kertaa mennä vierailemaan sillä aikaa mummuloissa. Dumle esiintyi mukavasti vaikka handlerilla lensikin tuulen tuiverruksessa tukka silmille ja hiekkaakin oli naama täynnä. Tuomari ihmetteli kovasti miten Dumle voi olla vasta vuoden täyttänyt, kuulemma niin kehittyneen näköinen jo. Duudeli sai punaisennauhan ja pääsi autoon odottelemaan. Seuraavaksi kun kiisin kehään englanninspringerspanieli Stellan kanssa taas pitkästä aikaa, viime vuoden puolella oltiin kehässä useammankin kerran yhdessä. Stella esiintyi todella upeasti ja vauhdikkaasti, napaten myös punaisennauhan. Joten harmittavasti en saanyt tyttöä loppuun asti esittää kun molemmat olivat punaisissa.

1518861.jpg1516439.jpg1516437.jpg1516442.jpg
oik. kuva © Eveliina, muut © Riikka Lehto

Dumle poimittiin punaisissa jatkoon ja päästiin lisää kiertämään kehää. Päädyimme kahden parhaan joukkoon ja saatiin mennä pareittain edestakaisinkin kunnes tuomari päätyi ratkaisuun sijoitusten suhteen. Dumle sijoittui punaisennauhan saaneiden aikuisten ykköseksi ja ystäväni Lauran espanjanvesikoira Fico oli toinen. Palkinnoksi Dumsku sai mm. hienon ruusukkeen, vinkulelun, näytepusseja, luita ja nameja. Stella jäi ilman sijoitusta sekä Riikan toinen koira lk. chihuahua Gizmo. Dumle oli jo aivan harmaa, etenkin jaloistaan ja hännästään, makailtuaan asfaltilla (välillä rennosti kyljellään tai selällään, eipä pahemmin koiramäärä ympärillä hetkauta koskaan...)

1516450.jpg1516436.jpg1516452.jpg
Dumle BEST IN SHOW-2

BIS-kehässä oli kahdeksan hienoa koiraa jotka kaikki sijoitettiin. Tässä vaiheessa ehdittiin sitten kameraakin käyttää kun ei kokoajan tarvinnut koiria vaihdella ja viedä kehään. Kun molemmat tuomarit olivat koiria tutkineet ja juoksuttaneet niin alettiin sijoituksia jakaa. Lopulta löysimme Dumlen kanssa itsemme kahden parhaan joukosta ja saatiin juosta vielä kunniakierrokset ison kehän ympäri. Walesinterrieri voitti ja Dumle oli upeasti BEST IN SHOW-2! Palkinnoksi tuli ruokasäkki, hieno ruusuke ja iso pokaali. Melkoisen upea avaus aikuisten kehissä. :))