Nyt oli kyllä pikku-D:llä viikonloppu täynnä toimintaa ja menoa. Iso-D lähti mummuloihin yökyläilemään vanhempieni kanssa joten saatiin Dudun kanssa kaksistaan reissata edestakaisin Ulvilaan/Poriin. Susanna sai muutama päivä sitten ajokortin, joten piti kai heti hyödyntää tämä mahdollisuus ja orjuuttaa Susanna kuskaamaan meitä vaikka minne. Oli kyllä välillä "vähän" tiet hukassa kun suhailtiin ympäriinsä....

15.6
Perjantaina oli Susannan luona hoidossa leonbergit Arttu ja Eetu sekä pomeranian Macho (5kk). Aluksi nämä suuren suuret leot olivat vähän jännittäviä, mutta pian oli kiva roikkua niidenkin häntäkarvoissa. Dumle ja Macho olivat oikein hyvät leikkikaverit toisilleen ja sisälläkin oli kiva syöksyä yhdessä aina välillä sängyn alle jonne isommat eivät mahtuneet. Oli kyllä välillä melkoista vipinää kun jaloissa pyöri 6 koiraa, mutta mukavaa oli kun kaikki tulivat niin erinomaisesti toimeen keskenään. Peppiä vaan välillä vähän harmitti kun pennut eivät aina huomoineet sitä leikeissään. ;D

669764.jpg669760.jpg

Käytiin taas lenkittämässä kultsutkin, tällä kertaa Wilman, Windyn ja hoidossa olleen kasvatin Remuksen. Käytiin koulunkentällä vähän treenailemassakin esiintymistä ja otettiin koirista kuvia. Tuli kyllä muuten taas viikonlopun aikana PALJON kokeiltua eri koiria, yhteensä vain kymmentä eri koiraa. ;D Ja paria uutta rotuakin. :)

669765.jpg669766.jpg

Perjantai illalla oli Pepin tokotreenit Porissa, joten mentiin Dumlen kanssa niitä seurailemaan ja niiden jälkeen Susanna sitten vei meidät takaisin Noormarkkuun. Dumle käyttäytyi aivan upeasti treenien ajan! Istui tai makaili vieressämme ja välillä nukkui hyvinkin sikeästi kyljellään tai selällään. Niin ja sai sitten ylpeänä kantaa Pepin puista- ja metallistakapulaa. Ei voi olla muuta kuin tyytyväinen, mikään ei tätä pikkupoikaa hetkauta vaan kaikki otetaan rauhallisesti!


16.6
Lauantaina Susanna tuli jälleen hakemaan meitä ja vei meidät Kontaktikoirien treenipaikalle jonne menimme korvaavalle kerralle (meillä on jäänyt pentukurssi kertoja väliin) pentujatkokurssille. Tänään kurssilla oli vuorossa pentuagility, joten menimme takapihalla olevalle nurmikkokentälle. Meitä oli vain kaksi koirakkoa joten saatiin mukavasti tehtyä vaikka mikä.

Aluksi otettiin rengasta joka oli aivan maanrajassa. Dudu ei hetkeäkään miettinyt vaan hyppäsi renkaan läpi ja niin se teki jokaisella kerralla oikein kunnon kaarella hypäten. Sitten kokeiltiin keinua muutamaan kertaan, joka sujui aina hyvin eikä Dumle ollenkaan kummastellut vaikka "maa" jalkojen alla keikahtikin.  Ja hienosti istui kontaktille. Seuraavaksi vuorossa oli vinokepit, meno oli vähän hidasta joka kyllä kiihtyi kerta kerralta, mutta ihan ymmärrettävää kun toinen on vielä niin pieni että kesti hetken että pääsi lyllertämään keppien yli. Viimeisenä mentiin ulkona puomia. Aluksi pelkkä lasku, mutta kun se sujui niin helposti niin mentiin pariin kertaan koko puomi. Vähän oli takajalkojen hallinnalla ongelmia ja ne lipsuivat hetkittäin puomin ohi, mutta Dumle ei itse koko asiaa edes huomannut. Tarjosi puomilla välillä maahanmenoa kun pidin kerta namikättäni sen edessä. Ei vaan oikein päässyt liukumaan mahallaan puomia alas. ;D Ja jälleen jäi nätisti istumaan kontaktille. Oli kyllä erittäin reipas pikkuinen! Ohjaajakin oli hieman ihmeissään kun ei mikään Dumlea jännittänyt ja oli niin niin reipas koko ajan.
         Sisälle mentiin vielä hetkeksi kokeilemaan putkea, heti kun Dumle tajusi että putken läpi pääsee juoksemaan niin se mentiinkin kerta kerralta aina nopeampaa läpi ja heti kun vain pääsi putken suulle vaikken ehtinyt edes kutsumaan.

669769.jpg669770.jpg

Sitten olikin taas aika lopetella ja Susanna tuli hakemaan meitä australianpaimenkoira Tellervon (n.4kk) kanssa joka vuorostaan tuli päiväksi hoitoon. Susannalle oli tullut hoitoon viikoksi myös phaléne Rippe (10v) joten Dumlella riitti taas uusia koirakavereita. Dumlella ja Tellellä oli hauskaa leikkiä keskenään sillä ovat niin samankokoiset ja ikäiset. Sisälläkin kaverukset nukkuivat söpösti sängyn alla vieretysten. :) Illalla kymmenen aikaan lähdettiin viemään Tellervo juhlapaikalle (omistajilla oli häät) ja siitä sitten ajeltiin taas takaisin Noormarkkuun. Dumlella oli kyllä nautinnollista matkustaa kun sai käyttää Peppiä tyynynään.

669775.jpg669776.jpg


17.6
(tulossa)