Aikaisin aamulla lähdettiin Susannan ja Riikan kanssa kohti Alavuden näyttelyä mukanamme Dumle, Venny ja Wilma. Matkalla tuli talvi ja tiet olivat kamalassa kunnossa mutta ehjinä selvittiin. Paitsi että kun navigaattorit ilmoittivat meidän saapuneen päämääräämme, olimme hiekkatiellä metsän keskellä traktorien joukossa. No kartta esiin äkkiä ja selvittiin sitten näyttelypaikalle onneksi hyvissä ajoin.
        Näyttelypaikalla oli odotetusti tiivis tunnelma ja häkkikehä oli inhottavasti sijoitettu yläkertaan, se ei meitä onneksi haitannut sillä auto oli lähellä niin sai siellä koiria pidettyä kun oli tarvetta. Dumlekin oli lähes koko päivän kanssamme eikä turhia stressaillut, löhösi vaan ja nautti huomiosta sekä olisi aina heti ollut valmis tokoilemaan.
         Mukana olleiden koirien menestys oli mukavaa. Dumle teki debyyttinsä junioriluokassa saaden hienosti ERI:n ja ollen 2. luokassaan häviten vain monta kuukautta vanhemmalle urokselle. Tuomarina ollut Esko Nummijärvi sanoi Dumlen olevan enemmän hänen mieleisensä ja sen kasvavan upeaksi, mutta toinen vei ymmärrettävästi voiton sillä oli selkeästi kehittyneempi. Venny oli NUO ERI2 ja Wilma ROP. Saatiin siis jäädä odottelemaan ryhmäkehiä ja melkein jäädyttiin pystyyn sillä veto oli näyttelypaikalla kova. Ryhmiä kannatti onneksi odottaa sillä Wilma oli lopulta RYP-4.

Dumle JUN ERI2: "Rotutyyppi erinomainen. Kevyt, jäntevä ja upea ryhtinen. Jalo, kevyt & erittäin kaunismuotoinen pää. Hyvä selkä ja lantio. Nostaa hieman häntäänsä liikkeessä. Erinomaiset raajat. Hyvät kulmaukset. Hyvä karvapeite. Esiintyy ja liikkuu erinomaisesti."

Takaisin ajeltiin samanlaisessa kamalassa säässä ja oltiin kuuden aikoihin kotona. Kiitos matkaseuralle ja muille jotka jaksoivat hermoiluani! ;D