805101.jpg 805103.jpg 805104.jpg

Susannan kanssa ajeltiin Yyterin koirarannalle, tällä kertaa napattiin meidän toinen auto jossa on ilmastointikin, niin koirienkin on mukavampaa olla autossa. Hyvin senkin ajaminen sujui vaikka ensiksi vähän mietittiinkin saadaanko sitä mihinkään parkkeerattua. :D Mukaan lähti vain Dumle, Peppi ja Bella. Daco joutui jäämään kotiin kun viikonloppuna vielä näyttely ja pojan turkki ei merivedestä hienoksi mene. Rannalla olikin todella paljon väkeä ja muutamia hevosiakin, ne eivät onneksi koiria kiinnostaneet ollenkaan paitsi silloin kun yksi laukkaili edestakaisin rantaa pitkin täysin tajuamatta että koiria voisi "hieman" tämä kiinnostaa... me onneksi teimme jo silloin lähtöä ja koirat olivat kiinni.

Dumle syöksyi heti veteen muiden mukana ja juoksi edestakasin innoissaan. Tuttu Elli-tollerikin oli rannalla ja sekin sopi hyvin porukkaan mukaan. Duudu jaksoi uidakkin nyt paljon enemmän, mutta huilaustaukoja tarvi kuitenkin vielä välillä ja mammaan oli kiva ripustautua roikkumaan kynsillä. Vauhti oli kova koko ajan ja etenkin Pepin kanssa leikittiin niin rannalla kuin vedessä.

Autossa olikin sitten väsyneitä koiria jotka heti menivät nukkumaan, kun me omistajat tuskastelimme täysin märkien vaatteidemme kanssa. Kuka sitä nyt ymmärtää uikkareita rannalle ottaa ja siellä vedessä mentiin sitten vaatteet päällä koirien kanssa. : D


805092.jpg805095.jpg805098.jpg

Susannan luona oli hoidossa tällä kertaa belgianpaimenkoira tervueren Luka. Dumlella olikin kivaa leikkiä tuonkin ison pojan kanssa ja Dumle olikin oikein kivan näköinen kun ulkoa tuli käymään sisällä leikittyään hetken aikaa toisten kanssa ulkona... aivan mullassa koko pieni poika kun turkkikin oli jo valmiiksi kostea.